Verhuisplannen voor Bridget Maasland: de 49-jarige RTL-presentatrice heeft haar luxe dubbele benedenwoning in Amsterdam in de verkoop gezet. Daar verlangt ze een bedrag van ruim € 1,3 miljoen voor.

Bridget Maasland zet luxueuze benedenwoning in de etalage

Mocht u een vaste tv-kijker zijn, bent u vast bekend met Bridget Maasland. De 49-jarige Hagenese begon haar carrière zoals zo’n beetje heel vrouwelijk Hilversum bij TMF, alvorens ze aan de slag ging bij BNNVARA. Eind 2007 maakte ze samen met een tiental andere presentatoren de overstap naar RTL. Sinds die tijd is ze dan ook regelmatig te zien als presentatrice van RTL Boulevard, een functie die zij nog altijd uitoefent.

Benedenwoning Bridget Maasland

Bron: The Agency

In 2019 kocht Maasland een luxe dubbele benedenwoning in het centrum van Amsterdam. Destijds betaalde ze daar een bedrag van € 1.025.000 voor, met een hypotheek van € 1.165.000. Bekende Buren meldt dat de presentatrice haar woning nu in de verkoop heeft gezet, voor een bedrag van € 1.325.000. Mocht Maasland de woning voor die prijs verkopen, gloort er een winst van € 160.000 aan de horizon. Overigens zou Maasland al twee keer eerder hebben gepoogd de woning te verkopen. Eerst voor een vraagprijs van € 1.275.000 en later in de stille verkoop voor dezelfde vraagprijs al nu.

Woonoppervlak van 163 m²

Het dubbele benedenhuis, gelegen aan de Amsterdamse Nassaukade, beschikt over een woonoppervlak van 163 m², en telt vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen.

Benedenwoning Bridget Maasland

Bron: The Agency

Die eerder genoemde kamers bevinden zich overigens in het souterrain. Op de eerste verdieping is de woonkamer met vijf grote karakteristieke raampartijen te vinden, waarmee de koper een prachtig uitzicht over de grachten heeft. Daarop aansluitend is een luxe half open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook is er een bescheiden achtertuin, die op het zuidwesten ligt. Aan veiligheid geen gebrek: er zijn diverse camera’s in en rondom het huis opgehangen, die net als de sloten op afstand zijn te bedienen.