Als u regelmatig naar het programma Vandaag Inside kijkt, zal de naam Chris Woerts vast een belletje doen rinkelen. De 65-jarige Rotterdammer vergaarde een miljoenenvermogen door verschillende grote merken als Heineken en Coca-Cola te verbinden met sport, en schuift zo nu en dan aan bij de bar van het programma van Johan Derksen en co. om het laatste zakelijke voetbalnieuws te verkondigen. Nu heeft Woerts zijn prachtige villa in het Zuid-Hollandse Barendrecht in de verkoop gezet.

Zakenmagnaat Chris Woerts heeft een respectabale staat van dienst

De inmiddels 65-jarige Chris Woerts verwierf een paar jaar geleden de status van bekende Nederlander nadat hij regelmatig op kwam draven bij het tv-programma Vandaag Insidede welbekende talkshow van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. In het programma vertelt hij regelmatig het laatste zakelijke voetbalnieuws, hoewel dat achteraf vaak anders zit, tot hilariteit van de drie eerder genoemde heren.

Villa Chris Woerts Barendrecht

Bron: Huispedia

Enfin, hoewel Woerts dus regelmatig op de hak wordt genomen, heeft hij wel degelijk een te respecteren status. Woerts begon zijn carrière als journalist, waarna hij in 1988 in dienst trad als International Sponsorship Manager bij Heineken. Hier bracht hij Amstel samen met de UEFA Champions League en hij introduceerde de Heineken opblaasbare bekers. In 1996 werd hij voetbaldirecteur bij Coca-Cola, waar hij verantwoordelijk was voor hun sponsorstrategie tijdens het EK 1996 en het WK 1998. Hij was ook verantwoordelijk voor de contractonderhandelingen van de WK’s 2002 en 2006 en het EK 2000, alsook met de Noord-Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse en de Aziatische voetbalbond. Daar vergaarde hij een miljoenenvermogen mee.

Verlangt ruim € 1,8 miljoen voor villa in Barendrecht

Met dat geld kocht hij volgens Bekende Buren in 2007 een prachtige villa in het Zuid-Hollandse Barendrecht. Voor een onbekende prijs, maar met een hypotheek van € 1,4 miljoen. Nu heeft Woerts de instapklare villa weer te koop gezet, voor een bedrag van € 1.850.000. Afgaande aan de hypotheek mag de zakenman dus een winst van zo’n € 450.000 tegemoet zien.

Villa Chris Woerts Barendrecht

Bron: Huispedia

Voor die smak geld krijgt u dan ook behoorlijk wat terug. Denk aan 269 m² aan woonoppervlak en vier slaap- en vier badkamers, verdeeld over twee woonlagen en een zolder. Er is een royale keuken te vinden, die is voorzien van alle inbouwapparatuur en een kookeiland, evenals een ruime woonkamer. De master bedroom beschikt over een eigen badkamer en een inloopgarderobe. Er is ook een wellness ruimte met een stoomcabine en infrarood sauna, alsook een ruime tuin waarin een garage met plaats voor één auto is gesitueerd.