DJ Marshmello is een gerespecteerde naam in het mondiale technogenre. De Amerikaan, geschuild onder een typisch marshmallow-masker, heeft meerdere gigantische hits op zijn naam en heeft dan ook een vermogen van tientallen miljoenen. Genoeg poen voor een extravagante bolide dus: Marshmello maakt zijn dagelijkse ritjes tegenwoordig in een Rolls-Royce Phantom MANSORY.

DJ Marshmello pronkt met zijn hagelnieuwe Rolls-Royce Phantom MANSORY

Hoewel DJ Marshmello gehuld gaat onder zijn typerende witte masker, luistert hij naar de naam Christopher Comstock. Hij verwierf zijn bekendheid met remixes van nummers van Jack Ü en Zedd, alvorens hij in 2017 zijn eerste grote hit had met Silence en met Wolves, in samenwerking met Selena Gomez. In 2019 had hij samen met Anne-Marie een nog grotere hit met Friends. In 2018 ging hij overigens helemaal door het dak met het nummer Happier, in samenwerking met Bastille. Marshmello wordt gekenmerkt door zijn masker in de vorm van een marshmallow, welke hij draagt wanneer hij zich in het openbaar vertoont. Aanvankelijk was zijn identiteit onbekend, maar eind 2017 werd bevestigd dat de Amerikaan Christopher Comstock Marshmello is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door marshmello (@marshmello)

Enfin, Comstock blijkt een behoorlijk fortuin over te houden aan zijn muzikale creaties. De Amerikaan is inmiddels in het bezit van een luxe Rolls-Royce Phantom, volledig gehuld in een MANSORY-kit. Ondanks de extravagantie die MANSORY doorgaans met zich meebrengt, heeft Marshmello het vrij rustig aan gedaan. Zo staat de wagen op glinsterende velgen, en is de carrosserie van de Phantom Limousine voorzien van een kenmerkend carbon exterieur. Ook het interieur is een bakermat van bewerkingen: deze is volledig in een rood-zwarte kleur vervaardigd. Daar wordt in de grillelamellen of op de badges aan de voor-, zijkant en achterkant middels subtiele karmozijnrode hints al naar verwezen.

Moe Shalizi

De extravagamte MANSORY-bewerkingen werden overigens uitgevoerd door RDB LA, een aftermarket-autowinkel in Los Angeles, die bekend staat om zijn werkende VIP’s en vriendelijke omgang met de manager van DJ Marshmello, Moe Shalizi. Shalizi heeft via dit bedrijft talloze luxe edelstenen aangepast vanuit zijn uitgebreide garage.

Rolls-Royce Marshmello

Bron: RDB LA

Naast muziek heeft de dj nog een grote passie, namelijk auto’s. Als we zijn social media doorspitten, zien we dat wanneer de dj niet aan het werk is, hij zich in een bolide of op een jacht bevindt. We geven hem groot gelijk.