U bent vast bekend met Laren, het dorp in Het Gooi wat te boek staat als een extravagant rijken-oord. Ditmaal belichten we echter een andere Laren, in Gelderland gelegen. Daar staat namelijk een prachtige designvilla te koop, die een wel heel aangename verrassing in petto heeft. Althans, als we de foto’s op Funda even doorspitten.

Exclusieve designvilla in Gelderland kost € 2,6 miljoen

De villa werd in 2014 gebouwd en is gevormd met een opvallende vormgeving en het gebruik van natuurlijke bouwmaterialen, waardoor het een naadloos geheel vormt met de omliggende landelijke omgeving. De woning ligt op een perceel van maar liefst 22.385 m².

Bij het betreden van het terrein, via een privétoegangsweg naar de centraal verhoogde villa op een perceel van 2 hectare, wordt u begeleid naar de hoofdentree, en vervolgt richting de ruime garage aan de achterzijde van het huis waar ruimte is voor auto’s, naast de royale werk- en hobbyruimte. Voor auto’s is er ook ruimte om te parkeren naast en voor de ingang, onder het doorlopende dak. En daar zien we op de foto’s wel een heel aangename verrassing.

Designvilla Laren

Bron: Funda

Er is genoeg ruimte voor extravagantie, zo blijkt. Enfin, we vervolgen onze weg naar de imposante hal en het doorzicht naar verschillende delen van het huis. Daarbij springen vooral de massaal aanwezige glaspartijen in het oog. Zoals in de eigentijdse keuken, die voorzien is van alle nodige inbouwapparatuur en een schilderachtig uitzicht biedt over de uitgestrekte weiden van het rustieke Oost Gelderse landschap.

Designvilla Laren

Bron: Funda

Een trap vanuit de open hal leidt naar de eerste verdieping, waar zich een ruime vide, uitgebreide bergruimte/kamer, kantoor en hobbyruimte bevinden. Er zijn in totaal drie slaapkamers in de designvilla.

Designvilla Laren

Bron: Funda

Tuin met imposante waterpartij

Vanaf de begane grond, verbindt een schuifpui de woning met een riante tuin met veranda, met een open haard van hout en een imponerend uitzicht op een open terras, schilderachtige gras- en bosgebieden, en een grote waterpartij die gedeeltelijk bestaat uit een natuurzwembad in biotoopstijl. Daarnaast is er een poolhouse met een gedeeltelijk overdekt terras, en centraal geplaatst in een gedeelte met wit zand is een vuurplaats. Net daarnaast is een houten afdak gesitueerd, met ruimte voor een Porsche, zo zien we op een andere foto.

Villa Laren

Bron: Funda

Die passage mondt op zijn plaats dan weer uit in de stijlvolle zitkamer op een iets hoger niveau, naast een privékantoor en vervolgens de hoofdslaapkamer met een inloopgarderobe en een luxueuze badkamer. De zitkamer biedt dankzij de overvloed aan glas een prachtig uitzicht op zowel de zuid- als westzijde van het terrein. De vraagprijs bedraagt in totaal € 2.650.000.