Jennifer Lopez en Ben Affleck gaan, als we de geruchten mogen geloven, door een ware huwelijkscrisis heen. Het zou erin hebben geresulteerd dat het koppel hun megalomane villa ter waarde van $ 60 miljoen in Bel Air in de etalage hebben gezet.

De megalomane villa van Jennifer Lopez en Ben Affleck staat in de etalage

De twee tortelduifjes – of mogelijk voormalig – zetten in november vorig jaar al een andere villa in Los Angeles te koop, voor $ 30 miljoen. Dat deed de geruchten over een mogelijke breuk al flink aanwakkeren. De twee gaven hun liefde in 2021 en nieuwe kans, trouwden en kochten voor $ 6o miljoen een megalomane villa in Bel Air. Echter zou de villa, nu zo’n twee jaar na dato, weer in de etalage zijn beland. Er zou door een horde fans al gezien zijn dat Affleck zonder Jennifer Lopez de villa verliet. Volgens de Amerikaanse bron US Weekly is het huwelijk tussen de twee niet afgeblazen, maar wonen ze wel tijdelijk apart terwijl ze ‘werken aan hun huwelijksproblemen’. Het standaard riedeltje, zogezegd.

Ben Affleck Jennifer Lopez landgoed

Bron: Hilton Hyland

Enfin, het echtpaar kocht het huis met contant geld na een zoektocht van twee jaar, waarbij hun oog viel op dit spierwitte en uiterst luxueuze optrekje. Het landhuis, gelegen op het exclusieve landgoed Wallingford in Bel Air, wordt beschreven als een voorgebergte van 6 hectare.

17 slaapkamers

Het pand omvat niet alleen het hoofdgebouw, maar ook een gastenverblijf van 10.000 m² en een conciërgewoning. Het beschikt over garages voor 15 auto’s, parkeergelegenheid voor 80 auto’s en een buitensportcomplex met basketbal- en pickleballvelden, een fitnessruimte, een boksring en een bar. Bovendien beschikt het over een prachtig zwembad van 150 graden. Er zijn maar liefst 17 slaapkamers gesitueerd. Het is overigens dus nog niet helemaal zeker of het object in de verkoop staat, maar Amerikaanse media bevestigen stellig van wel.

In een interview bij een evenement onlangs ontweek Lopez een vraag met betrekking tot hun huwelijk vakkundig, wat de geruchtenmolen op volle toeren deed draaien. Maar voor die afloop verwijzen we u graag door naar de welbekende platformen.