Als u een fervent volger van het EK en het Nederlands Elftal in het bijzonder bent, dan heeft u de naam van Jerdy Schouten vast voorbij horen komen de voorbije dagen. De 27-jarige middenvelder van PSV is dit toernooi uitgegroeid tot sterkhouder als vervanger van de geblesseerde Frenkie de Jong, en heeft gedurende de stressvolle EK-periode een prachtige villa in Brabant gekocht.

Jerdy Schouten maakt furore op het Europees Kampioenschap

De 27-jarige Jerdy Schouten maakte in 2016 zijn profdebuut bij ADO Den Haag, waarna hij in 2017 naar Telstar verkaste, actief in de Keuken Kampioen Divisie. Daarop werd hij in 2018 overgenomen door Excelsior, wat het definitieve startschot van zijn veelbelovende carrière betekende. In drie seizoen groeide hij uit tot een sterkhouder in Rotterdam-Kralingen, waarna hij een prachtiger transfer maakte naar het Italiaanse Bologna. Schouten keerde in augustus 2023 terug naar Nederland en tekende een contract tot medio 2028 bij PSV. Daar wist hij dit seizoen de landstitel te veroveren, en zo een plekje bij de EK-selectie van het Nederlands Elftal te verwerven. Als vervanger van Frenkie de Jong speelt hij alles.

Woning Jerdy Schouten

Bron: Funda

Gedurende het EK heeft Schouten kennelijk ook de tijd gevonden zich een riante villa in het Brabantse Oirschot toe te eigenen, zo meldt Bekende Buren. Daar heeft de middenvelder een bedrag van € 1.189.000 voor neergelegd, waar de vraagprijs op € 1.295.000 lag. Schouten heeft dus een korting van € 115.000 weten te bedingen. Er is geen hypotheek bedongen.

Prachtige vrijstaande villa met verwarmd binnenzwembad

Voor dat bedrag krijgt Schouten een uiterst riante villa met een verwarmd buitenzwembad en diverse terrassen en met een riante achtertuin van 728 m², die gelegen is op het westen. Het woonoppervlak bedraagt 274 m², wat in totaal acht kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers omvat. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een souterrain.

Woning Jerdy Schouten

Bron: Funda

De villa beschikt daarnaast over een ruime woonkamer en een royale luxe keuken, die niet alleen beschikt over diverse inbouwapparatuur, maar ook over een kookeiland met barfunctie. Er is tevens een verwarmd zwembad. Auto’s kunnen worden geparkeerd op eigen terrein en in de carport.