Het zal u vast niet zijn ontgaan – ook als u geen voetballiefhebber bent. De 25-jarige Franse superster Kylian Mbappé maakte onlangs de overstap van Paris Saint-Germain naar Real Madrid, en wordt in de Spaanse hoofdstad met alle egards ontvangen: bij het trainingscomplex van de koninklijke, heeft de pijlsnelle aanvaller dan ook de beschikking over een werkelijk adembenemende privésuite.

De kogel is door de kerk: Mbappé verkast naar Real Madrid

Het hing al een tijdje, zo niet jaren, in de lucht, maar vorige week kwam er dan eindelijk duidelijkheid: na zes seizoenen bij Paris Saint-Germain maakt Kylian Mbappé de zo begeerde overstap naar het heilige wit van Real Madrid. Een transfer die, zonder dat de 25-jarige Parijzenaar, überhaupt een minuut heeft gespeeld, nu al wordt bestempeld als één van de meest revolutionaire transfers van het mondiale voetbal.

De superster van Frankrijk begon zijn carrière in 2015 bij AS Monaco en maakte in 2017 de overstap naar Paris Saint-Germain. In het donkerblauw groeide hij uit tot een ware legende – hij werd zelfs topscorer aller tijden van de club – waarna de geruchtenmolen op volle toeren draaide. Real Madrid was al een paar keer concreet, maar een deal klapte toch elke keer, tot nu. In 2018 kroonde het Franse nationale elftal zich aan de hand van destijds pas 19-jarige aanvaller tot wereldkampioen.

Privésuite

Bij Real Madrid gaat Mbappé een absoluut fortuin verdienen, waarbij het tekengeld ook nog eens uitgezonderd is, en daar hoeft hij dan ook nog eens minder belasting over te betalen. Dat Mbappé met open armen wordt vervangen is wel duidelijk, getuige zijn royale privésuite op het trainingscomplex. Bekijk een rondleiding door de majestueuze ruimte hieronder:

Te zien is dat de Fransman straks beschikt over een ruim opgezette woonkamer, met daaraan grenzend een slaapkamer met kingsize bed. Ook een riante badkamer, inclusief comfortabel ligbad, kan natuurlijk niet ontbreken. Kylian Mbappé heeft vanuit zijn privésuite uitzicht over het trainingscomplex van zijn nieuwe club Real Madrid.