Hoewel de villa van Fajah Lourens in het Noord-Hollandse Purmerland alles heeft wat een gemiddeld hart begeert, wil de verkoop een jaar na dato nog altijd niet lukken. Het heeft haar doen besluiten haar spierwitte miljoenenoptrekje dan maar te huur aan te bieden, om zo de kosten wat te dekken.

Verkoop van villa Fajah Lourens wil nog niet vlotten

Nadat de 42-jarige Fajah Lourens jarenlang aan de weg timmerde in Nederland, heeft ze gekozen voor een nieuw avontuur in de Spanje. De voormalig actrice, beter bekend als fitnessmodel, heeft haar villa in het Noord-Hollandse Purmerland dan ook in de verkoop gezet. Aan het riante onderkomen hing destijds een prijskaartje van € 3,8 miljoen. Echter kon ze de villa voor die prijs geenszins aan de man brengen, waarna ze de woning weer een tijd uit de verkoop haalde, wat suggereerde dat ze toch niet naar de Spaanse zon zou vertrekken. De woning belandde in februari dit jaar intussen wel weer in de verkoop, wederom voor een bedrag van € 3,8 miljoen. De Amsterdamse is kennelijk nogal hardleers, want ook nu krijgt ze de villa maar niet verkocht. Het heeft Fajah Lourens volgens Bekende Buren dan ook doen besluiten de villa te huur aan te bieden, om de kosten wat te dekken. De fitnessgoeroe verlangt een bedrag van € 15.000 voor het riante optrekje.

Villa Fajah Lourens

Bron: Funda

Voor die smak geld krijgt u dan ook behoorlijk wat terug. Op de begane grond van de woonboerderij vindt u allereerst de living. De living bestaat uit een gezellige woonkeuken met kookeiland en eetkamer. Daarnaast vindt u in de living een zithoek met een gezellige open haard. Via het glazen atrium kunt u vanuit het hoofdgebouw het achterhuis betreden. Hier vindt u de begane grond een indoor gym met bar. Op de eerste etage van het achterhuis vindt u een zelfstandige woonstudio. De woonstudio is voorzien van een woonkamer, slaapkamer met badkamer en eigen keuken. Deze ruimte kunt u ideaal gebruiken voor een au-pair of inwonend familielid.

Extra voorzieningen

In het hoofdgebouw van de woonboerderij, die 730 m² aan woonoppervlak beslaat, van Fajah Lourens bevinden zich nog twee extra etages. Op de eerste etage vindt u drie slaapkamers. Ieder van deze slaapkamers heeft een eigen en suite badkamer. Daarnaast is de masterbedroom voorzien van een walk-in closet. Via deze walk-in closet komt u vanuit het slaapgedeelte in de masterbedroom in de luxe badkamer. Het huis is daarnaast ook nog eens voorzien van een souterrain. Door de verdiepte binnen patio is er veel natuurlijk licht op deze woonverdieping met hoge plafonds. Op deze etage vindt u vier slaapkamer met ook ieder een eigen badkamer. Daarnaast vindt u op deze etage twee bergingen, een technische ruimte en een strijk-/wasruimte. Vanuit deze etage loopt u heerlijk door openslaande deuren de privacy biedende patio in. Via een buitentrap kunt u vanuit de patio direct de prachtige achtertuin betreden.

Villa Fajah Lourens

Bron: Funda

In deze tuin vindt u een heerlijk verwarmd buitenzwembad met verwarmde buiten douche. Daarnaast staat op het perceel nog een prachtige vrijstaande bijgebouw of gastenverblijf. Deze ruimte kunt op vele manieren inzetten en beschikt over een adembenemend vrij uitzicht. Ook beschikt u over voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. U zou zelfs bed- and breakfast of praktijk kunnen maken van dit fantastische stulpje, de vergunningen liggen immers klaar.