Voetballers, wereldtop of niet, en luxe woningen, het is een combinatie die tegenwoordig praktisch in één adem genoemd kan worden. Een gegeven dat ook voor Mitchel Bakker geldt: de linkervleugelverdediger, in het verleden actief voor Amsterdams trots Ajax, heeft zijn riante appartement in Amstelveen voor bijna € 3 miljoen in de etalage gezet.

Bent u bekend met Mitchel Bakker?

Mocht u een fervent voetballiefhebber zijn, zult u deze jongeman wel kennen. Voor degenen wiens hart wat minder bij de sport ligt: Mitchel Bakker (23) begon zijn carrière in de jeugd van Ajax, waar hij in 2016 zijn eerste profcontract tekende. Zoals zoveel jonge, veelbelovende spelers brak hij uiteindelijk niet door in Amsterdam. Hij transfereerde naar het tweede elftal van Paris Saint-Germain, alvorens hij neerstreek bij Bayer Leverkusen. Ook in Duitsland kwam de Purmerender niet uit de verf, en dus verkaste hij naar Atalanta Bergamo. Hoewel hij ook daar niet veel speelde, wist hij met die ploeg dit seizoen de Europa League te winnen ten koste van – jawel – Bayer Leverkusen.

Appartement Mitchel Bakker

Bron: Funda

Quote weet nu te melden dat de 23-jarige verdediger zijn riante appartement in het Noord-Hollandse Amstelveen te koop heeft gezet, voor een niet mis te verstane prijs van liefst € 2,9 miljoen. Daarvoor krijgt u wel een zeer modern appartement met 228 m² aan woonoppervlak, en over alle voorzieningen beschikkend. De imposante entree zet wat dat betreft direct de toon, met een ‘uitnodigende ambiance’, gekenmerkt door veel natuurlijke lichtinval.

Idyllisch toevluchtsoord

In de advertentie op Funda wordt het appartement van Mitchel Bakker omschreven als een ‘idyllisch toevluchtsoord’. En daar kunnen we ons wel vinden. Wat te denken van de hoogwaardige afwerkingen en moderne architectuur, wat tot uiting komt in de drie royale slaapkamers, terwijl een volwaardige walk-in closet en twee luxueuze badkamers uw comfort naar nieuwe hoogten tillen? Om daarbij nog maar te zwijgen over de gastronomische keuken, die in combinatie met de riante doorlopende woonkamer de basis vormt van een idyllisch toevluchtsoord. Ten slotte wacht buiten nog een riant dakterras.

Appartement Mitchel Bakker

Bron: Funda

Ook opvallend: Bakker zou het pand al tijdens de bouw in 2021 hebben gekocht, terwijl hij op dat moment voor Bayer Leverkusen speelde en in dus in Duitsland resideerde. Dat houdt in dat u eigenlijk eerste bewoner kunt worden. Mooie extra’s: bijgeleverde meubels en een ondergrondse parkeerplaats inclusief laadpaal. En dat voor ‘slechts’ € 2.995.000. Klinkt als muziek in de oren, toch?