We reizen af naar Hendrik-Ido-Ambacht, een dorp onder de rook van Rotterdam. Aldaar vinden we een zeer luxe, spierwitte villa die aan alle wensen van het leven voldoet. Locatie? Check. Inpandig zwembad? Check. Bioscoopzaal? Aanwezig. We nemen een kijkje. ‘Deze exclusieve woning biedt een ongeëvenaarde combinatie van luxe, comfort, privacy en moderne technologie’, aldus de makelaar van dienst.

Royale villa onder de rook van Rotterdam moet ruim € 2,5 in het laatje brengen

We trappen af met de locatie. Deze riante villa, een voormalige burgemeesterswoning, vindt u aan de Julianasingel in het Zuid-Hollandse dorp Hendrik-Ido-Ambacht, om de hoek van Dordrecht en onder de rook van Rotterdam. Met uitvalswegen A15 en A16 bent u overal binnen afzienbare tijd. Toch het rustige van het dorp, gecombineerd met de reuring van de stad dichtbij. Alles wat u nodig heeft, is binnen handbereik, zo ook een winkelcentrum met een breed scala aan winkels.

Villa Hendrik-Ido-Ambacht

Bron: Funda

Enfin, we gaan naar waar het echt om draait: de villa, die volgens Quote toebehoort aan een galeriehouder en op Funda te koop staat. Bij binnenkomst wordt u direct betoverd door de royale ontvangsthal met plavuizenvloer, in de wand weggewerkte vloerspots en een centraal stofzuigsysteem. De ruime meterkast is voorzien van 25 groepen, glasvezel en een alarmsysteem, terwijl een maatwerk garderobekast met spiegeldeur voor praktische elegantie zorgt.

Villa Hendrik-Ido-Ambacht

Bron: Funda

De royale living, met een volwaardige uitbouw aan de achterzijde, biedt grote raampartijen, openslaande deuren en lichtkoepels die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De parketvloer, shutter raambekleding en airconditioning dragen bij aan de luxe ambiance. De doorgang naar de woonkeuken en het overdekte terras met lichtkoepels maakt deze ruimte ideaal voor zowel gezellige familiediners als verfijnde culinaire avonden. De volwaardige woonkeuken is uitgerust met vloerverwarming, een grote kastenwand en hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals twee combimagnetrons, een keramische 5 pits kookplaat, een vaatwasser, een RVS-afzuigkap en een koelkast. De keuken is tevens voorzien van een prachtige Piet Hein-eettafel en een tv-wand.

Inpandig zwembad en bioscoopzaal

De riante villa nabij Rotterdam biedt ongeëvenaarde ontspanningsmogelijkheden met een luxe privézwembad met tegenstroominstallatie en jacuzzi, en een volledig uitgeruste bioscoopzaal. De bioscoopzaal beschikt over vijf comfortabele bioscoopstoelen met relaxstand en trilfunctie, een 3D-bril en iPad-bediening, waardoor elke filmavond een unieke ervaring wordt.

Hendrik-Ido-Ambacht

Bron: Funda

Het poolhouse, bereikbaar via een afsluitbare glazen deur vanuit de woonkamer of een eigen entree aan de voorzijde, biedt een fitness- en barlounge met een pantry, geluidsinstallatie en terras. Deze ruimte is voorzien van bijpassende meubels, een tv in de wand, vloerverwarming en airconditioning. Het inpandige zwembad, met een diepte van 150 cm, is voorzien van Jetstream, grote raampartijen, vloerverwarming en openslaande terrasdeuren.

Master bedroom

De eerste verdieping biedt een ruime overloop met laminaatvloer en vaste kastenwand met spiegeldeuren. Een verrassend ruime werkkamer, ontstaan door het samenvoegen van twee kamers, is voorzien van een laminaatvloer, inbouwkast, stucplafond met inbouwspots, airconditioning en stijlvolle shutters. De royale badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, shutter raambekleding, doucheruimte en stucplafond met inbouwspots. De master bedroom biedt een aangrenzende inloopkast met maatwerk kledingkasten en een verborgen toegang achter een wit glazen schuifdeur.

Hendrik-Ido-Ambacht

Bron: Funda

De tweede verdieping biedt een volwaardige zolderruimte met twee dakkapellen, laminaatvloer, maatwerkbureaus, wastafel, twee radiatoren, airconditioning en een inloopkast met kastindeling.

Het buitenleven omarmd

De voortuin, met twee prachtige stalen tuinpoorten en een centrale looppoort, biedt toegang tot drie parkeerplaatsen op eigen terrein. Een serene vijver met fontein voegt een vleugje elegantie toe. De achtertuin beschikt over een veranda met een stijlvolle gashaard, stenen tafels en Bose-geluidsboxen, ideaal om te ontspannen en te genieten van de rust.

Hendrik-Ido-Ambacht

Bron: Funda

De dubbele garage, waarvan een deel in gebruik is als opslag en werkruimte, biedt extra parkeerruimte voor de garagedeur. De garage is verwarmd en aangesloten op de cv van het woonhuis, met een eigen meterkast. De woning is voorzien van een alarm met drie camera’s, een centraal stofzuigsysteem en op afstand bedienbare poorten en hekken. Best wat voor een bedrag van € 2.550.000. Raadpleeg Funda voor meer informatie.