Noordwijk, een tegenwoordige bakermat van luxe. Voetbalprominenten Ronald Koeman en Louis van Gaal hadden er al eens een penthouse, die overigens beiden te koop staan, en nu heeft u de uitgelezen kans zich tussen die namen te vestigen. Aan het strand van Noordwijk staat namelijk een als iconisch bestempelde villa te wachten op een nieuwe eigenaar. Vraagprijs: € 5.250.000

Imposante villa in het hart van Noordwijk aan Zee kost ruim € 5 miljoen

Over smaak valt niet te twisten, maar deze villa op Funda is zowel van binnen als buiten erg bijzonder. Daar komen we later op. Het stulpje is gelegen in Noordwijk aan Zee, waar het met haar prachtige boulevard en tal van voorzieningen prima vertoeven is. De Zuid-Hollandse badplaats staat bekend om zijn uitstekende restaurants, diverse winkels en een breed scala aan recreatiemogelijkheden. Deze faciliteiten zorgen ervoor dat u kunt genieten van alles wat deze levendige locatie te bieden heeft, zonder ver van huis te hoeven gaan.

Villa Noordwijk

Bron: Funda

De villa, gebouwd in 1999, bevindt zich op een prominente locatie in het hart van het centrum van Noordwijk aan Zee, met een adembenemend uitzicht over het strand, de Noordzee en de duinen. De combinatie van een centrale ligging en de nabijheid van de natuur maakt deze villa tot een zeldzame vondst. Enfin, genoeg over de omgeving. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een riante hal met een prachtige marmeren vloer en een imposante, filmachtige wenteltrap die toegang biedt tot alle verdiepingen. Dubbele deuren leiden naar de sfeervolle woonkamer, voorzien van een stijlvolle haard en een erker met uitzicht op De Grent en het Grand Hotel Huis ter Duin. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een op het zuidwesten gelegen terras met adembenemend uitzicht op zee, de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang.

Villa Noordwijk

Bron: Funda

De eetkamer biedt eveneens uitzicht op zee en is ideaal voor gezellige diners met familie en vrienden. De aangrenzende leefkeuken is een droom voor elke kookliefhebber, uitgerust met een groot kookeiland, hoogwaardige inbouwapparatuur en een eigen terras. In de oostvleugel van de villa bevindt zich een ruime Engelse werkkamer met toegang tot de daktuin, ideaal voor thuiswerken. Daarnaast is er een royale garderobe voor gasten, een ruim toilet en een lift die u naar de andere verdiepingen brengt.

Drie royale slaapkamers

We begeven ons naar de eerste verdieping, waar we de drie ruime slaapkamers vinden. De junior suite op het zuidwesten beschikt over een privé dakterras, terwijl de tweede slaapkamer op het noordwesten een privébalkon heeft. Beide slaapkamers delen een badkamer en suite. De derde slaapkamer heeft toegang tot een aparte bergkamer, die gemakkelijk kan worden omgezet in een badkamer en suite.

Villa Noordwijk

Bron: Funda

In de onderbouw bevindt zich daarnaast een luxueuze suite met een ouderslaapkamer, een sportkamer en een kleed-/kastenkamer. Openslaande deuren leiden naar de achtertuin met een zonneterras. Daarnaast biedt de onderbouw een ruime parkeergarage, fietsenberging, wasruimte en technische ruimte.

Het statige dak met keramische leipannen en een inpandige lift die alle verdiepingen verbindt, zorgen voor een perfecte balans tussen luxe en toegankelijkheid.