Justin Bieber heeft deze week zijn slag geslagen in de Indiase stad Mumbai. Daar gaf hij namelijk een eclatant privéoptreden voor de zoon van Mukesh Ambani, de rijkste man van Azië. Volgens verschillende Indiase media kreeg de 30-jarige zanger $ 10 miljoen betaald voor zijn optreden.

Justin Bieber strijkt miljoenen op met privéoptreden in India

Hoewel Justin Bieber inmiddels de 30-jarige leeftijd heeft gepasseerd, geldt hij nog altijd als hij één van de meest toonaangevende popartiesten ter wereld. Hij brak internationaal door met zijn debuutalbum My World 2.0 in 2010, waarvan de single Baby een megahit werd. Zijn albums Believe en Purpose bevestigden zijn status als popicoon, met wereldhits als What Do You Mean en Sorry. Ook scoorde hij hits samen met Ed Sheeran met het nummer I Don’t Care en met The Kid LAROI scoorde hij de hit STAY.

Bieber is nog altijd mateloos populair, en werd deze week door Anant Ambani uitgenodigd om op te treden tijdens zijn huwelijksfeest. Eerder gaf hij al een extravagant voorhuwelijksfeest, wat gepaard ging met liefst 21 chef-koks en een optreden van Rihanna. En ook voor zijn échte huwelijksfeest is aardig uitgepakt, zo blijkt uit door Bieber gedeelde beelden op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

De Canadese artiest zong onder meer zijn nummers Love Yourself en Where are you now. Volgens verschillende lokale media zou Justin Bieber een betaling van zo’n $ 10 miljoen hebben ontvangen voor het lucratieve privéoptreden.

Rijkste man van Azië

Anant Ambani is de zoon van de rijkste man van Azië, de Indiër Mukesh Ambani. Hij is voorzitter van Reliance Industries Limited (RIL), een van de grootste conglomeraten van India. Hij nam de leiding van het bedrijf over van zijn vader, Dhirubhai Ambani, en breidde de bedrijfsactiviteiten aanzienlijk uit in verschillende sectoren zoals petrochemie, raffinage, olie- en gasexploratie, en later ook telecommunicatie en retail. Zijn vermogen wordt tegenwoordig geschat op $ 120 miljard, waarmee hij de op 10 na rijkste persoon ter wereld en de rijkste persoon van het continent Azië is.