De bekende zanger Justin Timberlake heeft zijn in 2015 aangekochte stuk grond in de Amerikaanse staat Tennessee voor een bedrag van $ 8 miljoen van de hand gedaan. Het gaat om een stuk uitgestrekte grond van zo’n 127 hectare.

Justin Timberlake doet in 2015 gekochte grond voor miljoenen van de hand

Justin Timberlake staat te boek als één van de bekendste zangers van het afgelopen decennium. Zijn carrière begon in de late jaren ’90 als leadzanger van de populaire boyband *NSYNC, waarmee hij internationale faam verwierf. Na het uiteenvallen van de band lanceerde Timberlake een succesvolle solocarrière met zijn debuutalbum Justified (2002), dat hits voortbracht zoals Cry Me a River en Rock Your Body. In respectievelijk 2010 en 2016 scoorde hij nogmaals megahits met Mirrors en Can’t Stop the Feeling. Timberlake kwam onlangs negatief in het nieuws nadat hij werd gepakt op rijden onder invloed.

De hitzanger kocht in 2015 een stuk grond in de Amerikaanse staat Tennessee. Het is een uitgestrekt stuk grond van 127 hectare, gelegen nabij het dorpje Leipers Fork, ongeveer 45 minuten rijden vanaf Nashville.

Het perceel biedt een verscheidenheid aan natuurlijke kenmerken die bijdragen aan de aantrekkelijkheid en veelzijdigheid van het terrein. Er zijn uitgestrekte weiden en voederplekken die ideaal zijn voor wilde dieren, wat het land bijzonder geschikt maakt voor natuur- en dierenliefhebbers. De aanwezigheid van een visvijver op het terrein voegt een extra dimensie toe aan de recreatiemogelijkheden, waardoor het land niet alleen aantrekkelijk is voor het behoud van de natuur, maar ook voor ontspanning en buitenactiviteiten zoals vissen.

Leipers Fork

Leipers Fork zelf staat bekend om zijn schilderachtige schoonheid en rustige, landelijke sfeer. Het dorpje is een populaire bestemming voor diegenen die de drukte van de stad willen ontvluchten en genieten van de rust en natuurlijke schoonheid van het platteland. De nabijheid van Nashville, een stad beroemd om zijn rijke muzikale erfgoed en levendige cultuur, maakt het landgoed extra aantrekkelijk, vooral voor mensen die een balans zoeken tussen het rustige plattelandsleven en de dynamiek van een grote stad. Het is niet bekend waarom Timberlake het stuk grond heeft verkocht.