Naast een goedbezochte website en een YouTube-kanaal, is Pure Luxe als één van de weinige merken ook nog in staat een dik magazine uit te brengen! We zijn inmiddels alweer aanbeland bij editie numero 11, met ditmaal op de cover: toparchitect Roberto Meyer van MVSA Architects.

Dit is HET nieuwste Pure Luxe Magazine!

Op de cover van editie nummer 11 staat Roberto Meyer, toparchitect en algemeen directeur MVSA Architects dat in 1984 is opgericht. Al ruim dertig jaar geeft hij leiding aan een getalenteerd en ervaren team van architecten, bouwtechnici, tekenaars, maquettebouwers en 3D-designers.

Het Pure Luxe-magazine onderscheidt zich als HET tijdschrift dat volledig gewijd is aan luxe en exclusiviteit. Het biedt lezers een exclusieve blik op de wereld van high-end luxueuze dingen zoals reizen, megavilla’s, prachtige horloges, en van high-end mode tot kunst, reizen, gastronomie en technologie. Het tijdschrift heeft een welverdiende reputatie opgebouwd vanwege zijn elegante en stijlvolle uitstraling. Elk nummer is samengesteld met oog voor detail en finesse, waardoor het een must-read wordt voor diegenen die op zoek zijn naar de nieuwste trends en exclusieve ervaringen, zo zagen ook de aanwezige lezers tijdens de drukbezochte lancering op het hoofdkantoor van MVSA Architects in Amsterdam.

Bekijk hieronder een uitgebreide fotocollectie van de drukbezochte lancering in Amsterdam: