Sylvie Meis is weer gelukkig in de liefde. En u raadt het wellicht al; ditmaal is niet de plaatselijke groenteboer de gelukkige. De 46-jarige presentatrice zou haar oog hebben laten vallen op de miljonair Patrick Gruhn. Wie is deze rijkaard?

Sylvie Meis laat oog opnieuw vallen op miljonair

De 46-jarige Sylvie Meis is een veelzijdige dame. Opgegroeid in de omgeving van Breda, begon ze haar carrière – wie niet – in Goede Tijden, Slechte Tijden. In 1999 trad ze in dienst bij de zender Fox Kids, alvorens ze aan de slag ging bij TMF. Toen ze een relatie kreeg met voetballer Rafael van der Vaart en voor zijn carrière in 2008 naar Hamburg verhuisde, brak ze in Duitsland door als presentatrice bij RTL. Daarnaast is Sylvie natuurlijk influencer en model. Dit doet ze onder andere voor BMW en Gillette. Tevens heeft ze een eigen lingerielijn in samenwerking met ALDI als wel een eigen parfum in samenwerking met Hunkemöller. Al haar werkzaamheden hebben haar een geschat vermogen van € 17 miljoen opgeleverd. Onlangs deed ze in de podcast van FHM nogal decadent wat betreft haar verdiensten. Ze gaf aan ’te schrikken’ als ze niet meer dan € 100.000 per jaar zou verdienen.

Enfin, haar vermogen trekt in ieder geval de juiste mensen aan. Meis staat erom bekend altijd relaties te hebben met steenrijken. Zo was ze drie jaar getrouwd met de Duitse multimiljonair Niclas Castello (€ 55 miljoen aan vermogen) en had ze begin dit jaar een kortstondige relatie met afvalmiljonair Wim Beelen. Nu zou het oog van Sylvie Meis gevallen zijn op de 33-jarige miljonair Patrick Gruhn, zo verraden foto’s die bij de Duitse krant Bild zijn beland. Wie is hij?

Wie is Patrick Gruhn?

Patrick Gruhn is de zoon van Rolf Eden. In de jaren ’50 opende hij zijn eerste nachtclub in Berlijn, wat het startschot bleek voor meer. Eden bouwde de vroegere Kurfürstendamm om tot een ‘Boulevard der Vergnügungslust’, vrij vertaald ‘de straat van plezier’. Hij voegde vervolgens verschillende erotische elementen toe die hij had gezien in de wijk Montmartre in Parijs en in de Verenigde Staten. Eden stond dan ook te boek als de ‘playboy van Berlijn’, een titel die hij overigens met trots droeg. Deze straat in Berlijn vormt vandaag de dag nog altijd het hart van het rode gebied in de Duitse hoofdstad.

Eden overleed in 2022. Zijn vermogen werd destijds geschat op € 200 miljoen, waarvan zoonlief Gruhn dus een aardig graantje heeft meegepikt.