U heeft vast meegekregen dat wij van Pure Luxe onlangs alweer de 11e editie van ons prachtige magazine lanceerden. Mocht u hem met eigen ogen willen bekijken: het magazine is vanaf nu te bestellen in onze webshop!

Pure Luxe lanceert alweer magazine nummer 11

Op de cover van editie nummer 11 staat Roberto Meyer, toparchitect en algemeen directeur MVSA Architects dat in 1984 is opgericht. Al ruim dertig jaar geeft hij leiding aan een getalenteerd en ervaren team van architecten, bouwtechnici, tekenaars, maquettebouwers en 3D-designers. Het Pure Luxe-magazine onderscheidt zich als HET tijdschrift dat volledig gewijd is aan luxe en exclusiviteit. Het biedt lezers een exclusieve blik op de wereld van high-end luxueuze dingen zoals reizen, megavilla’s, prachtige horloges, en van high-end mode tot kunst, reizen, gastronomie en technologie. Het tijdschrift heeft een welverdiende reputatie opgebouwd vanwege zijn elegante en stijlvolle uitstraling. Elk nummer is samengesteld met oog voor detail en finesse, waardoor het een must-read wordt voor diegenen die op zoek zijn naar de nieuwste trends en exclusieve ervaringen.

Goed nieuws: u kunt hem nu met eigen ogen bekijken. Het magazine is vanaf heden te verkrijgen via onze webshop. Bestellen doet u hier.

Pure Luxe Magazine