Als u regelmatig naar de populaire talkshow Vandaag Inside kijkt, bent u vast bekend met René van der Gijp. De goedlachse oud-voetballer en analist heeft al meerdere keren laten blijken een liefhebber van de badplaats Scheveningen te zijn, en heeft zijn appartement in het Haagse stadsdeel nu voor tonnen te koop gezet.

René van der Gijp vraagt tonnen voor comfortabel appartement in Scheveningen

De inmiddels 63-jarige René van der Gijp is een oud-voetballer, die onder meer voor Sparta Rotterdam, PSV, Lokeren en het Zwitserse FC Aarau speelde. Ook speelde hij 15 interlands voor het Nederlands Elftal. Van der Gijp is echter vooral bekend als analist bij Vandaag Inside, wat 20 jaar geleden begon als Voetbal International. Van der Gijp vormt samen met Johan Derksen en Wilfred Genee al ruim twee decennia een uiterst succesvol trio, met één van de best bekeken programma’s van de Nederlandse televisie. Van der Gijp staat vooral bekend om zijn typerende schaterlach.

Appartement René van der Gijp

Bron: Funda

De analist heeft in het programma – en daarbuiten – ook al vaak aangegeven een voorliefde te hebben voor de Haagse badplaats Scheveningen. De 63-jarige had daar tot voor kort dan ook een appartement, totdat hij deze volgens Bekende Buren voor tonnen in de verkoop zette. Hij kocht het optrekje in 2013 voor een bedrag van € 215.000 zonder hypotheek, en hoopt er nu € 410.000 voor te vangen. Daarmee gloort voor hem een winst van bijna € 200.000 aan de horizon. Hij kocht het appartement toen zijn programma, toen nog luisterend naar de naam Voetbal Inside, tijdelijk uitzond vanuit het nabijgelegen Scheveningse Kurhaus.

Weids uitzicht over het strand

Het appartement van René van der Gijp biedt, zoals logisch in de welbekende badplaats, een weids uitzicht over het strand, de Noordzee en de Scheveningse pier. Het appartement heeft een woonoppervlak van 74 m² en telt drie kamers, bestaande uit twee slaapkamers en één badkamer. Ook is er een royale eet- c.q. woonkamer, waarbij de aangrenzende keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Appartement René van der Gijp

Bron: Funda

Er zijn twee balkons, aan zowel land- als zeezijde.