Dan Tesselaar – Eindredacteur

Dan (1998) kwam eind 2020 binnenlopen op de redactie van Hi Label en is verantwoordelijk voor de strategie, de levendige social media-kanalen en gaat over alle content op de website van Pure Luxe.

Schrijft over alles wat met luxe te maken heeft. Denk aan exclusieve horloges, megalomane jachten, modetrends, omstreden zakendeals en alles waar ook maar een motor in zit, voortvloeiend uit de drang om alles tot op de bodem uit te zoeken. In zijn vrije tijd doet hij aan thaiboksen (en allerlei andere soorten sporten), muziek luisteren, series of documentaires kijken en is ten alle tijden bezig met zijn volgende reisbestemming.

Favoriete auto: Aston Martin Vantage en Ferrari Roma
Favoriete horloge: Frédérique Constant – Classics Heart Beat Limited Edition (ref. FC-315BG4P4)
Favoriete jacht: Abeking & Rasmussen’s Aviva (voornamelijk vanwege de padelbaan aan boord)

 

Cas Zeeman – redacteur

Cas startte in september 2022 bij Hi Label en schrijft voor Pure Luxe én F1MAX. Schrijft over alles wat over luxe gaat, met een voorkeur voor de meest adembenemende huizen en bolides.

In zijn vrije tijd gaat hij graag naar vrienden, kijkt hij naar Ajax of zoekt een goede kroeg uit. Daarnaast is hij fervent liefhebber van Nederlandse hiphop en probeert hij zoveel mogelijk te reizen.

Favoriete auto: Pagani Huayra
Favoriete horloge: Richard Mille MAD Paris (ref. RM6701RAINBOW)
Favoriete jacht: Oceanco’s Tranquility