Als het om groot, groter, groots gaat, dan ben je in Amerika aan het juiste adres. Praktisch alles binnen de Amerikaanse landsgrenzen is groter dan wij hier in ons kleine kikkerlandje gewend zijn. Zo ook de woningen die men bouwt. Neem de Eagle Crest Mountain Estate. De woning is werkelijk groots in ieder opzicht en dan hebben we ’t prijskaartje nog even buiten beschouwing gelaten.

Nadat de eigenaar $180 miljoen won in de loterij werd dit z’n onderkomen

Wat zou je doen als je 180 miljoen dollar wint in een loterij? Nou, dan koop je dus in ieder geval een woning bovenop een berg ergens in Zuid-Californië. Althans, dat is wat Rick Knudsen deed. Hij kocht de Eagle Crest Mountain Estate en werd daarmee eigenaar van een woning die ruim 1.500 vierkante meter aan woonoppervlak kent. Bovendien is het totale perceel maar liefst 3,4 vierkante kilometer groot – dus privacy is hier absoluut gegarandeerd. Dat wil je dan ook wel als je in één klap zo vermogend bent.

eagle crest mountain estate woning compass Pure Luxe

Verdere, bijzondere details van dit landgoed zijn onder andere een buffalo-ranche, een steakhouse en een heuse saloon. Mocht je twijfelen aan de Amerikaanse insteek, dan is die twijfel bij deze weggenomen. In het huis vinden we praktisch alles wat we maar kunnen bedenken. Er is plek voor vijf slaapkamers, een sportschool, een wijnkelder en een bioscoop met plek voor 17 mensen en een George Lucas Soundsystem. Het onderkomen is nu dus te koop voor omgerekend net iets minder dan €23.000.000. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Compass.

eagle crest mountain estate woning compass Pure Luxe eagle crest mountain estate woning compass Pure Luxe eagle crest mountain estate woning compass Pure Luxe eagle crest mountain estate woning compass Pure Luxe eagle crest mountain estate woning compass Pure Luxe eagle crest mountain estate woning compass Pure Luxe

Bron: Compass