Als je prijs ziet van $85.000.000, dan zou je in principe verwachten dat je onsterfelijkheid koopt. Helaas is dat niet bepaald wat Christie’s beloofd in hun advertentie. Het gaat namelijk om iets anders dan onsterfelijkheid, maar ’t is wel extreem in alle opzichten. Je koopt namelijk een volledige etage gelegen aan 635 West 42nd Street. River 2 River Realty biedt een gehele verdieping aan – en dat is nog niet alles. Het totaalpakket voor deze 85 miljoen dollar ontstijgt werkelijk alle verwachtingen. Lees mee.

The Atelier

Ergens in Manhattan vinden we ‘The Atelier’ – een complex dat vrijwel alleen bestaat uit vergelijkbare appartementen zoals deze. Mensen van goede komaf, bekendheden en vooraanstaande figuren worden hier graag gespot. Niet echt verwonderlijk als we zien hoe ongelooflijk luxe dit complex en deze woning is (of moeten we nou verdieping zeggen?). Het is echter niet alleen de woning die zoveel geld moet kosten, je koopt praktisch een nieuw leven als je deze deal sluit.

verdieping penthouse appartement new york manhattan Pure Luxe

Een penthouse met alle extra’s die je maar kunt bedenken

Zo krijg je naast ruim 3.000 vierkante meter aan woonruimte ook nog een hoop extra’s die menigeen zou willen hebben. Wat dan? Nou twee Rolls Royce Phantoms bijvoorbeeld. Een hard-top en een soft-top. Daarnaast krijg je voor de snelheid ook nog een Lamborghini Aventador Roadster erbij. Een tweewekelijks diner voor twee in Daniel Bolud’s Restaurant. We gaan nog even door, je krijgt ook een jaar lang Courtside tickets voor de Brooklyn Nets (letten jullie op NBA fans?). In de zomer kun je vertoeven in je vakantiehuis in de Hamptons en rustig rondvaren op je jacht á 1 miljoen dollar. Om het geheel in goede banen te laten verlopen komt de aankoop ook met een privé-butler en een privé-chef. Plaatje compleet zo?

verdieping penthouse appartement new york manhattan Pure Luxe

Het appartement zelf heeft geweldig luxueuze details zoals marmer, RVS-inbouwapparatuur en walk-in closets. Er zijn 8 slaapkamers aanwezig en eveneens ook 8 badkamers. Het complex is gebouwd in 2005 en wordt enkel bewoond door de elite. Er is een portier die je 24/7 kan helpen, een garage voor een van die drie bolides die we noemde en je kunt gebruik maken van de lift als je geen zin hebt om trappen te lopen (45 etages is ook wel erg veel traplopen).

verdieping penthouse appartement new york manhattan Pure Luxe

Uiteraard mag je ook gebruik maken van de faciliteiten die bij het complex horen. Denk dan aan een zwembad, sauna, fitness, golf driving-range en een multi-media lounge. Het is dus zo’n 85 miljoen dollar om een volledig nieuw leven te beginnen. Al kunnen we ons voorstellen dat je met een dergelijk vermogen wel tevreden bent met je leven zoals ’t is. Dus gewoon genieten van je wealth mag ook.

verdieping penthouse appartement new york manhattan Pure Luxe verdieping penthouse appartement new york manhattan Pure Luxe verdieping penthouse appartement new york manhattan Pure Luxe verdieping penthouse appartement new york manhattan Pure Luxe verdieping penthouse appartement new york manhattan Pure Luxe

Bron: Christie’s