Erik Conover is een luxe vastgoedmakelaar in New York. Daarnaast onderhoudt hij ook het grootste YouTube-kanaal dat zich baseert rondom deze exclusieve sector. In zijn video’s geeft hij tours door de meest imponerende penthouses, indrukkende villa’s en mega mansions verdeeld over de hele wereld. Hij merkte op uit reacties onder zijn video dat men wil zien wat hoe een dag in zijn leven eruit ziet.

Erik Conover

Erik Conover is een van de meest gevolgde en bekeken experts op het gebied van digitale marketing op YouTube. Zijn kanaal heeft onderhand al meer dan 1,56 miljoen abonnees. Hij heeft zijn kennis kunnen gebruiken om zijn eigen bedrijf te promoten via een uiterst succesvol YouTube-kanaal dat sinds de oprichting meer dan 111 miljoen keer bekeken heeft. Omgerekend betekent dat dat elke aflevering gemiddeld 2,47 miljoen keer bekeken is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Erik Conover (@erikconover)

Erik Conover doorbreekt de mal van de gewone makelaar. Hij groeide op in een kleine arbeidersstadje genaamd Absecon in New Jersey en hard werken werd hem met de paplepel ingegoten. Met zijn nieuwsgierigheid en gedrevenheid om zijn passie te vinden, nam hij zijn ambitie in 2013 mee naar New York City om theater na te streven. Dit bleek niet bij hem te passen en in 2015 startte hij zijn YouTube-kanaal.

Hoewel zijn passie voor onroerend goed zijn handelsmerk is, gaf Erik nooit de levensstijl en fitnessaspecten van zijn carrière op. In 2019 werkte Erik samen met acteur Chris Hemsworth om 30 dagen lang net als hij te trainen, wat hem 14 miljoen kijkers opleverde. Hij wordt door Business Insider genoemd in de top 21 van meest invloedrijke New Yorkse talenten, dat laat zien wat hij zijn stempel aardig heeft gedrukt in deze exclusieve nichemarkt.

Dag in het leven van een luxe vastgoedmakelaar

In een van zijn meest recente video’s geeft hij een kijkje in zijn dagelijkse leven. In het eerst fragment bereidt hij zich voor op een pitch voor een penthouse ter waarde van $95 miljoen. Een dag als al andere.