De begroeiing op en aan volgt de abstracte structuur van deze villa in Bosch en Duin. Dit prachtige landhuis is gerealiseerd in 2002, heeft een netto gebruiksoppervlakte en inpandige ruimte van maar liefst ruim 860 m² en wordt omgeven door een riante tuin van 4.420 m². Natuur in harmonie met architectuur, kunnen we wel stellen.

Landhuis in Bosch en Duin

Het landhuis ligt haast verscholen achter het groen en is vanaf de weg nauwelijks waarneembaar. Aan de ene kant zonde, want het is iets om trots op te zijn, maar andere kant is er wel serenen rust te vinden. De woning is gelegen op loopafstand van de uitgestrekte wandelbossen en op korte afstand van de centrums van zowel Zeist als Bilthoven.

landhuis

Het aangelegde perceel bevat een bosrijke tuin, meerdere zonneterrassen, waarvan een overdekt terras en heeft een inpandig zwembad. Er zijn naast de dubbele garage ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. De hagen en hekwerk sluiten de tuin volledig af van de rest van de wereld. Vanaf het toegangshek is er een brede oprijlaan evenredig aan de zijkant van het landhuis die leidt naar de garage.

Binnenzwembad en spa

In het souterrain bevindt zich een ruime hal, met als verder kenmerk: een grote werkkamer met open haard en buitenentree. Verder bevinden zich in het souterrain een fitnessruimte met openslaande deuren, een grote ruimte met daarin een fraai binnenzwembad met jetstreams en eveneens openslaande deuren naar het grote overdekte buitenterras.

Verder kan je hier ook wat gerechtjes met kaviaar klaarmaken in de keuken. Toch behoefte om te relaxen? Maak dan gebruik van de hamam (Arabisch stoombad) of neem een douche in de badkamer.

landhuis

Volgen de makelaar wordt je bij binnenkomst geconfronteerd met een “indrukwekkend entree, royale hal met open halfronde trap en vide, garderobe en toiletruimte. Bijkeuken, zeer ruime moderne keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Een grote eetkamer met open haard en dubbele openslaande deuren naar terras en tuin.” Helaas zijn is er weinig beeldmateriaal van het interueur, dus we moeten de makelaar op zijn woord geloven.

Praktische ruimtes

Op de eerste verdieping een ruime overloop met toegang tot balkon, een slaapvleugel voorzien van de masterbedroom met open haard, garderobe en walk-in kleedruimte. Totaal bevinden zich er binnen de muren 11 kamers, waarvan 6 in gebruik als slaapkamer en nog 3 badkamers. De zolder wordt vooralsnog gebruikt als bergruimte en technische ruimte. Het is hier echter mogelijk om nog twee extra slaapkamers te realiseren.

Genoeg ruimte om heel wat mensen te huizen. De vraagprijs is dan ook niet mals. Burgersdijk Makelaars vragen €4.350.000 aan de potentiële koper. Ben jij diegene?

landhuis