Prachtige vrijstaande villa met een garage en een moderne tuin op een prachtig perceel van 2.105 m2. Deze gloednieuwe nieuwbouw rust op een perceel van 508m2, waarvan 392m2 woonoppervlakte. “De indrukwekkende architectuur en perfecte locatie maken dit een uniek familiehuis.”

Mega villa in Wassenaar

De beschikbare foto’s zijn gemaakt in tijden dat het pand overgoten is met sneeuw én dat het staat te genieten van de zon. In de sneeuw krijgt het een soort Home Alone-sfeer, terwijl de zonovergoten beelden een heerlijke doorstroom van binnen naar buiten blootgeven.

De grote zwarte deuren bieden doorgang richting de de ontvangsthal, die wordt gecomplimenteerd door de elegante trap die leidt naar de eerste verdieping. Metalen deuren openen naar een ruime eetkamer en volledig uitgeruste keuken en scullery. De gezellige woonkamer heeft als basis eikenhouten vloeren met een open haard. Alle kamers hebben hoge plafonds en toegang tot de tuin en terrassen op het zuiden.

Wassenaar

De kelder kan natuurlijk ingericht worden naar wens, maar wordt door de makelaar aangeprezen als: “Family/Bioscoop/Mediaroom met houten vloeren.” Er is verder nog een Fitnessruimte met de mogelijkheid om een sauna en compartimenten voor de apparatuur te installeren.

Wassenaar-2

Na het betreden van de trap en een stukje slenteren over de overloop komt u uit bij de master slaapkamer met inloopkast en volledig uitgeruste en moderne badkamer. In het imponerende pand zult u 6 slaapkamers, 4 badkamers en twee aparte toiletten vinden.

Overloop met eikenvloeren. 1 slaapkamer met een volledig uitgeruste badkamer en een kantoor/studeerkamer. Technische ruimte met een opslagruimte. De garage voor 1 auto en parkeerplaats voor 4 auto’s ernaast. De prachtige, open en zonnige tuin is ontworpen door een bekende landschapsarchitect.

Vraagprijs

Schouwenhaghe Makelaarsgroep B.V. geeft dit magistrale pand in Wassenaar dan ook niet zomaar uit handen. Pas bij een overeenkomst tussen het bedrag van €4.650.000 gaan er dingen in gang gezet worden. Zie het aanbod hier op Funda.