Het Italiaanse merk Lamborghini blijft een illustere droom voor veel mensen. De welbekende en iconische Huracán is één van de bekendste Lamborghini modellen met de kenmerkende brede motorkap. Maar ook de Urus – die in  2017 werd geïntroduceerd – gooit hoge ogen. De SUV – die te rijden is vanaf €285.000 – is zo populair dat het Italiaanse automerk een speciale Urus uitvoering heeft gemaakt voor kinderen, in een mini variant.

Lamborghini Urus mini te koop op Bol.com

Het is een gek beeld, een klein mannetje in een miniatuur versie van een Lamborghini. De kleine bolide is volledig elektrisch en heeft twee werkende deuren. Wie de miniatuur versie van de Urus aanschaft, kan met trots zeggen dat hij de Lamborghini heeft die het minste geluid maakt. De 4,0-liter V8-motor is voor de kinderen aangepast naar twee 12-volt motoren.

Lamborghini Urus

Klik hier om naar Bol.com te gaan

Kinderen die nog niet zelf kunnen rijden, hebben de mogelijkheid om de wagen van afstand te besturen met een meegeleverde 2.4 GHz afstandsbediening. De wagens zijn beschikbaar in de kleuren zwart en roze, dus is er voor zowel jongens als meisjes van 1 tot 4 jaar een leuke bak beschikbaar.

In de auto

Door middel van een USB- mini SD- en MP3 ingang, kunnen de kinderen hun favoriete muziek door de speakers laten galmen. Door de zogeheten soft start, voelen de kinderen ook geen schokje bij het optrekken. De accu van de mini Urus hoeft slechts eens per twee maanden te hoeven opgeladen. Mocht je kind net zo’n racefanaat zijn als Max Verstappen, zal het naar verwachting wel wat vaker zijn.

mini lambo

Klik hier om naar Bol.com te gaan

De mini Lamborghini wordt aangeboden op Bol.com voor €225,- en een versie van €319,- Het is nog niet bekend wanneer er een nieuwe voorraad is. Wil je je kind toch al meteen in een luxe mini auto zetten? Gelukkig bieden ze een breed assortiment van dit soort mini-bolides aan. Houd Pure Luxe in de gaten voor meer.

Mini urus