Er zijn genoeg rietgedekte villa’s in Blaricum om heel elitair-Nederland in kwijt te kunnen. De ene luxurieuzer dan de ander. Op dit perceel van 1.460 m² vinden we de overtreffende trap. Volgens Quote is de verkoop afkomstig van IT-recruiter Bernd van Baars die in hun Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs staat. Van Baar heeft overgrens een waardige vervanger gevonden van net geen €5,8 miljoen, één straat verderop.

Aan luxe geen gebrek in Blaricum

Van Baars betaalde zelf €2,3 miljoen voor deze prachtige villa, met alles erop en eraan. Aan luxe luxe heeft hij hier geen gebrek gehad. Neem nou het opvallende zwembad, de thuisbioscoop, de spa met sauna, het riante souterrain en de fitnessruimte – die deels buiten verder gaat.

Blaricum

Overigens niet voordat hij op het pand dat hij nu te koop zet nog even snel een hypotheek liet vestigen van maar liefst €7,5 miljoen. Eerder had hij er al een hypotheek van ruim €2 miljoen op laten zetten bij een andere bank.

Zonnige tuin met hockeyveld

Met ruim 500 m2 aan woonplezier is dit een gezinswoning in ’t Gooi ten voeten uit. Onder meer de riante woonkamer en een veranda dragen daaraan bij. In de heerlijk zonnige tuin is naast het zwembad ook een hockeyveldje. Net iets anders dan op een dakterras zoals op dit Amsterdamse penthouse, maar doet daar zeker niet voor onder.  Ook de badkamer en master-bedroom in één is een zeer chique toevoeging aan het huis.

“Deze villa is na aankoop in het voorjaar van 2018, door de huidige eigenaar, geheel (maar ik zeg dan ook geheel) aangepast aan de eisen van deze tijd met betrekking tot kwaliteit, sfeer en smaak. Deze villa is state-of-the-art, de huidige familie heeft de afwerking en de techniek naar een ‘next level’ gebracht.” En daar is geen speld tussen te krijgen wat os betreft.

Winst!

Klinkt goed allemaal, nietwaar? Toch zegt een beeld meer dan duizend woorden. Dus ga vooral even door het digitale beeldmateriaal bladeren. Dat kan op de Funda-pagina. De makelaars van Voorma & Walch willen €3.195.000 voor deze illustere woning in Blaricum. Dat is ruim 700.000 meer dan wat Van Baars er in 2018 voor betaalde.

Blaricum Blaricum spa living gym Blaricum