Emily Ratajkowski is al van jongs af aan model en maakte veel tongen los in de videoclip van het nummer ‘Blurred Lines’ van Robin Thicke. De 30-jarige Amerikaanse fotomodel en actrice heeft de klussen voor het uitkiezen en heeft haar schaapjes vast en zeker op het droge. Ook krijgt ze met enige regelmaat aparte verzoeken binnen. Ze zegt ooit €21.000 te hebben gekregen om naar de Super Bowl te gaan met een beruchte Maleisische zakenman.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski is opgegroeid in Encinitas, Californië. Ze is al van jongs af aan model en is niet bang om zich bloot te geven voor de camera. Toch heeft ook deze dame in benarde situaties gezeten. Ze sprak met The Sunday Times Magazine en vertelde over een sportevenement waar ze met ene Jho Low naartoe is geweest. Dat interview werd gegeven om haar onlangs gelanceerde memoires My Body te promoten.

“Een van ’s werelds grootste financiële schandalen”

Jho Low was betrokken bij 1Malaysia Development Berhad scandal, dat wordt beschreven als “een van ’s werelds grootste financiële schandalen”. Er zou zogenaamd geld opgehaald worden voor ontwikkelingsprojecten in Maleisië, maar uiteindelijk verdween de totale opbrengst in de zakken van betrokken particulieren, ook in die van de minister Najib Razak, voormalig premier van Maleisië. Naar schatting zou het gaan om ruim 2,67 miljard RM (ongeveer $ 700 miljoen).

In zijn eerste interview met de media sinds hij Maleisië in 2015 ontvluchtte, vertelde de 40-jarige aan The Straits Times dat hij een gemakkelijke zondebok is geweest in het wereldwijde financiële schandaal, omdat hij geen politicus is. Hij claimt zijn onschuld en beschreef zichzelf als een “introducer en tussenpersoon” die werd gevraagd om de regeringen van Maleisië en die in het Midden-Oosten te helpen, zogenaamd vanwege zijn “goede relaties met invloedrijke buitenlandse zakenlieden en besluitvormers.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata)

Zonder enige vorm van moraal ging Emily Ratajkowski in op het verzoek, wellicht vanwege de onbezonnenheid op de leeftijd, om één dag met hem te spenderen, terwijl ze niet eens wist hoelang ze op het evenement moest blijven en wat haar rol daar zou zijn.

Dit was bij lange na niet de eerste keer dat Emily Ratajkowski in vergelijkbare situaties belandde. Zo had ze het in het interview ook over dat ze zag hoe meiden werden betaald met grote bedragen om luxe diners of feestjes bij wonen. Hoeveel ze kregen, wisten ze vaak niet eens en de verdere afspraken waren eigenlijk nooit duidelijk. Vaak waren ze ook amper meerderjarig.

Aanvaring met Robin Thicke

In haar nieuwe boek vertelt Emily Ratajkowski ook over de situatie met zanger Robin Thicke, die haar streelde tijdens de opnames van de videoclip voor het nummer ‘Blurred Lines’ uit 2013, waar veel commotie rondom ging. Hij zou aan haar borsten gezeten hebben zonder haar toestemming en vervolgens doen alsof er niets gebeurt was.