Tampa, Florida is een geliefde plek onder Amerikaanse welvarenden. Geef ze eens ongelijk, het is altijd mooi weer en de typische American dream kan hier zeker worden beleefd. En al helemaal in ‘The Oaks Estate’. Dit omheinde landhuis in Frans-Normandische stijl omvat 8 slaapkamers, 12 badkamers en 14 halve baden staat momenteel te koop.

Landgoed in Florida van 14,6 hectare

Omgeven door handgemaakte heuvels met verzorgde gazons, tuinen en bomen, omvat het terrein een lange privé oprit, een hoofdgebouw, een gastenverblijf met 2 verdiepingen en een antieke garage voor verzamelaars die plaats biedt aan 20 auto’s met een riante werkplaats. Er werden 4 aaneengesloten eigendommen verworven om het 145.000 vierkante meter grote landgoed te creëren en is gelegen aan een meer.

Florida

Het hoofdverblijf bevat een lift waarmee alle vier niveaus mee bereikt kunnen. Hier tref je naast alle vanzelfsprekende ruimtes 6 slaapkamers, 8 volledige en 7 halve badkamers, plus een garage voor 7 auto’s. Eenmaal buiten kan je jezelf vermaken in het goed ingericht poolhouse, de paardenschuur met graasweide, binnen- en buitenbaden met zout water, uitgestrekte loggia’s en een boothuis van twee verdiepingen.

Florida

Met een passie voor details reisden de eigenaren de wereld rond om liefdevol een huis te maken dat pracht en warmte uitstraalt. Binnen wordt die warmte vertegenwoordigt door het ontwerp van de open keuken met eersteklas apparaten en een elegant keizerlijk blauw graniet op het aanrecht in de keuken die de rol invult als esthetisch middelpunt van de woning.

‘Herenlounge van wereldklasse’

Verder biedt The Oaks biedt een herenlounge van wereldklasse, een chef-keuken, een master suite met zitkamer, een fitnessruimte, stoom- en saunaruimtes, massageruimte, bowlingbaan, een verwarmd binnenzwembad met zout water, een speelkamer, 3 open haarden en magische nachtverlichting. Elk detail is secuur gekozen om de meest hartelijke en comfortabele levensstijl te accommoderen.

herenlounge

Dit streven wordt ook vertaald naar de idyllische landelijke omgeving langs het meer van Thonotosassa met een aanlegsteiger van twee verdiepingen, een zoutwaterzwembad, een huisje bij het zwembad en een vuurplaats buiten om onvergetelijke nachten onder de sterren mee te maken.

Oaks Racing Estate

Het Oaks Racing Estate is een utopie voor autosport-fans. De huidige eigenaar, Bob Wallace, bouwde het complex met een garage voor 20 auto’s, een circuit met acht uitdagende bochten en een ontwerp die doet denken naar het gouden tijdperk van de Formule 1.

Als potentiële koper kun je terecht bij Smith & Associates Real Estate. Deze makelaar heeft dit compound in Florida genoteerd op liefst $17,5 miljoen (€16 miljoen).

Florida bowlingbaan