Spring is een prachtig luxe motorjacht van 39.61 meter, gebouwd in 2017 door Dynamiq Yachts. We kunnen deze sloep typeren als een indrukwekkend chique schip dat profiteert van de nieuwste specificaties, ontwerp en efficiëntie van de hoogste kwaliteit. Niet voor niets de het jacht meermaals bekroond.

Ultralicht en hypermodern

SPRING heeft een ultralicht, modern en eigentijds interieur, ontworpen door het in Londen gevestigde Bannenberg & Rowell Design, terwijl het exterieur is gerealiseerd door Dobroserdov Design. Er is accommodatie genoeg voor 8 gasten verspreid over 4 passagiershutten, bestaande uit 3 tweepersoonskamers en 1 tweepersoonshut – allen met eigen douche.

Spring

Het enorme bovendek staat in het teken van relaxen en culinair. Het omvat een bar, een jacuzzi, een overvloed aan loungeruimtes en een voortreffelijke tafel om buiten te dineren in samengang met een zonnedek van ruim 20 meter lang. Daarnaast kan je je onderdompelen in het immense zwemplatform inclusief een intrekbare garagedeur, waardoor een aantrekkelijk gebied van ruim30 m2 ontstaat.

Spring kan hoge snelheden bereiken met een laag brandstofverbruik

De unieke romp vormt de basis van het efficiënte jachtconcept van Dynamiq. Spring heeft een aangepast ‘rondspant-ontwerp’ waardoor de romp opmerkelijk weinig weerstand heeft en hoge snelheden kan worden bereikt met een laag brandstofverbruik. Kortom: een perfecte combinatie van topprestaties en totale luxe.

Spring

Geluid en trillingen zijn haast compleet uitgesloten, dankzij de uitzonderlijke isolatie en het innovatieve aandrijfsysteem. Het comfort aan dek is verzekerd dankzij windbescherming, die de seizoenen verlengen, waardoor iedereen zorgeloos van alle buitenruimtes kan genieten.

Wat moet dat kosten?

Met het fantastische interieur, sensationeel exterieur en geringe diepgang is Spring perfect uitgerust voor lange cruises, terwijl er niet wordt bezuinigd op luxe en uitstraling. Kortom: een perfecte combinatie van topprestaties en totale luxe. Belangstellenden kunnen zich melden bij Andrew Bond, scheepsmakelaar bij Fraser Yachts. Hij vertegenwoordigd Spring en heeft de vraagprijs vastgesteld op €9.250.000.

jacht douche slaapkamer Spring Spring