Gelegen op een uniek perceel op het einde van het doodlopende stuk van de Brasschaat, België – in de contreien van Antwerpen. Het gaat hier om een rustige wijk aan een doodlopende straat, toch ben je vlakbij allerlei belangrijke uitvalwegen en binnen no-time sta je in Antwerpen.

Ruimte voor eigen inbreng

Dit prachtige vernieuwbouw project van de hand van architect Frederik Dierckxsens – in mogelijke samenwerking met Villabouw Sels. De oorspronkelijke villa werd gebouwd in 1995 en zal tot in de puntjes worden vernieuwd volgens de hedendaagse normen. Aangezien ontwerp en materiaalkeuze eventueel nog naar jouw persoonlijke wensen worden aangepast. Met een bewoonbaar oppervlak van 750 vierkante meter is er dus meer dan genoeg ruimte voor eigen ingeving.

Antwerpen

De architectuur van de bestaande woning zal worden herleid tot een zuiver volume met grote raampartijen die zichten geven op de verschillende delen van de prachtige groene omgeving.  De gevels worden afgewerkt met natuurlijke, karaktervolle materialen zoals natuursteen en metselwerk in lichte tinten. Al deze lichte, natuurlijke materialen staan in warm contrast met het grote rieten dak dat op zijn beurtweer goed kleurt bij de natuurrijke omgeving.

Fitness- en wellnessruimte en een wijnkelder

De lichte tinten zien we ook terug na het openen van de voordeur. Alle strakke natuurelementen worden gecompliceerd door houten accenten en meubels. Op het begane grond bevindt zich een fitness- en wellnessruimte met sauna, een grote bijkeuken, een technische ruimte, een grote garage met plaats voor 4 wagens en een wijnkelder. Verder is er nog een riante ruimte, die bijvoorbeeld kan dienen als gameroom of thuisbioscoop.

De diverse buitenruimtes bieden onvergetelijke zomeravonden. Hier vind je namelijk een gezellige zitput met open haard en een overdekte buitenkeuken om een extra dimensie te geven aan het leven rondom de natuurstenen woning.

Een gezinswoning in hart en nieren, gezien de hoeveelheid vierkante meters en de 6 slaap- en 4 badkamers. De basisprijs ligt op €2.295.000, maar als je budget meer toelaat, kan je het zo gek maken als je wil. Je geld en je creativiteit kan je kwijt bij Joëlle Nauwelaerst, makelaar bij Koosi.