In de categorie krankzinnige verhalen met dieren hebben we er weer een te pakken. Vaak hoppen celebrity’s van villa naar villa. En het komt ook vaak voor dat prachtige villa’s al meerdere bekendheden als eigenaar hebben gehad. Madonna haar (ex) woning heeft daarentegen een zeer aparte eigenaar, namelijk eentje met vier poten.

Duitse herder Gunther VI erft $ 500 miljoen

Dat deze miljonair hond geld heeft is wel duidelijk, anders zou hij niet de eigenaar zijn van Madonna haar ex-herenhuis. Gunther VI is de naam van de rijke viervoeter.

Duitse Herder Madonna

De Duitse herder komt aan zijn hoge vermogen via een erfgenaam van een miljoenenfonds van een overleden Duitse gravin. De hond is een hondenprins die bijna $ 500 miljoen heeft geërfd van zijn grootvader Gunther IV. Via een team van begeleiders wordt de rijke viervoeter flink in de watten gelegd.

Het luxe leventje

De Duitse herder leeft een leven waar sommige mensen van dromen. Van privéjets van Milaan tot de Bahama’s. Duur voedsel met kaviaar en bizar duur vlees is elk avondmaal een groot feest voor de rijke hond. Hij kocht zelfs een zeldzame witte truffel van $ 1,1 miljoen op een veiling. Daarbij komt ook nog eens dat hij de eigenaar is van de ex-woning van Madonna die wel $ 34 miljoen waar is. Hij staat in Miami valt ook onder de grootste bezitten van de rijke viervoeter.

De Duitse herder laat de woning veilen

Ook Duitste Herders zijn soms toe aan verandering. De hond laat voor een vriendelijke prijs van $ 32 miljoen het herenhuis op de woningmarkt zetten. Zijn begeleiders zijn opzoek naar een nieuwe perfecte woning voor de Duitse herdershond. De woning heeft een aantal luxueuze faciliteiten.

Duitse Herder Madonna

Zo heeft de woning uit 1928 een aantal stevige verbouwingen achter de rug. Deze verbouwingen hebben de woning zeer zeker niet slecht gedaan. Op een woonruimte van 780 vierkante meter staan alle luxe faciliteiten die jij of een Duitse herder nodig hebben. De woning beschikt over negen slaapkamers met elk zijn eigen badkamer.

De eerste ontmoeting

Assouline van Team Compass herinnert zich haar eerste ontmoeting met de gezellige Gunther VI: “Tijdens onze eerste ontmoeting met Gunther rende hij naar me toe en gaf me een enorme kwijlende kus en likte mijn lippenstift af”, zegt Assouline. “Ik denk dat dat de deal echt bezegelde.”

Duitse Herder Madonna woning