Het meermaals bekroonde jacht Faith, tijdens de lancering Vertigo genoemd, werd in 2017 afgeleverd door Nederlandse scheepswerf Feadship. Vandaag de dag staat er een 31-koppige bemanningsteam, gespecialiseerd is in het creëren van uitzonderlijke charters, paraat om gasten een onvergetelijke chartervakantie te bezorgen op dit 96,6 meter lange superjacht.

Eigenaar van Faith is een bekende Canadese zakenman

Het schip zou nog altijd in eigendom zijn van Lawrence Stroll. Deze Canadese miljardair, met een geschatte nettowaarde van $ 3,1 miljard, is mede-eigenaar van het Aston Martin Formule 1-team en is een fervent verzamelaar van vintage Ferrari’s. Hij was het brein achter de uiterst succesvolle beursgang van Michael Kors in 2011 en heeft ook een vinger in de pap gehad bij Tommy Hilfiger.

Het grootste deel van Stroll’s fortuin komt van de verkoop van zijn aandelen in het Amerikaanse modemerk, maar hij is ook prominent aanwezig in de Formule 1, net als zijn zoon Lance Stroll uiteraard. Het moge duidelijk zijn dat de 62-jarige zot is op voertuigen, maar ook vaartuigen trekken zijn belangstelling.

Sensationele kenmerken van superjacht Faith

Feadship’s Faith is haast ongeëvenaard in kwaliteit, functies en sensationele kenmerken, zoals het grote zwembad (van 9m x 3,6m) met glazen bodem en haar adembenemende strandclub, zullen de verwachtingen van buitenliefhebbers overtreffen.

Dineer zonder compromissen terwijl je in de culinaire watten wordt gelegd door drie veelzijdige koks en je de crew alcoholische versnaperingen laat brengen vanuit wijnkelder. Bekijk films in de chique en ruime bioscoop of op het buiten tv-scherm. Maar je kunt er ook op uit trekken met het allernieuwste waterspeelgoed: twee op maat gemaakte Feadship-tenders van 10 meter.

Faith wordt gecompleteerd door het ultieme wellnesscentrum aan boord met een massageruimte, een grote hamam en een spectaculaire ‘sneeuwkamer’. Op het speldek kun je je fysieke frustratie kwijt dankzij het voetbal-, tennis-, volleybal-, padel- en basketbalveld, maar houdt rekening met de helikopter die de volgende gasten komt afleveren.

Voor hetzelfde geld koop je een appartement in Oud-Zuid

Er is genoeg ruimte voor 31 bemanningsleden, terwijl 14 gasten luxueus kunnen worden ondergebracht op het hoofddek in twee VIP-suites en vier ruime tweepersoonshutten, waarbij alle dekken bereikbaar zijn met de lift.

Een jacht van deze proporties met gelijke luxe voorzieningen charteren is uiteraard niet goedkoop, maar dat dekt de lading nog niet. Wie één week wil flaneren op deze machtige sloep moet bereidt zijn om € 1.300.000 neer te tellen, en daarbij is charteren zonder een tip achter te laten een no go.

Boek het jacht door hier te klikken.