Als u ervan houdt om te winkelen op de markt en te eten bij diverse kraampjes is dit penthouse in de Markthal in Rotterdam perfect voor u. Dit appartement bovenin de hal is misschien dichtbij de goedkope markt, maar de nieuwe eigenaar mag stevig in de buidel gaan tasten.

Bijzonder resideren in havenstad Rotterdam

Het is inderdaad een uiterst bijzondere locatie om te wonen, maar het prijskaartje van deze Rotterdamse woning is om van te schrikken. Het appartement mag misschien peperduur zijn, maar u krijgt er ook zeker wel iets voor terug.

Op de 10e en 11e verdieping, waar dit penthouse zich bevindt, is er namelijk genoeg ruimte om te leven als een vorst. De woonkamer is zeer ruim en heeft een uiterst moderne uitstraling. De enorme televisie aan de muur doet u afleiden van het geweldige uitzicht aan uw linkerhand. Een enorme glazen wand geeft een fantastische ‘view’ over de havenstad en het winkelend volk.

Door middel van een schuifdeur kunt u het enorme terras betreden en al genieten van de zon het mooie Rotterdam in de gaten houden. Vanaf dit reusachtige terras kunt u ook één van de slaapkamers betreden. Vanuit hier zijn de badkamer en de andere slaapkamers (waaronder de riante ‘masterbedroom’) te bereiken. Al deze ruimtes zijn zeer modern ingericht en beschikken over de meest recente trends en stijlen.

De woning beslaat ruimte op zowel de 11e als de 10e verdieping van deze hal en beschikt daarom over een lift om van het ene naar het andere deel van het appartement te gaan.

Op één verdieping lager van de woonkamer is ook absoluut geen gebrek aan luxe. Hier bevindt zich namelijk een enorme thuisbioscoop. Dankzij twee rijen met luxe zitbanken is het mogelijk om met minsten tien personen naar een film op het flatscreen te kijken. Wat ook erg bijzonder is aan deze ruimte is de glasplaat in de vloer die aan de rechterzijde van de luxe zitplekken is geplaatst.

Raam met doorkijk naar het winkelend publiek beneden

Wanneer u door dit raam heen kijkt kunt u de kramen en het winkelend publiek in de Markthal zien. Het is dus niet aan te raden om in dit luxe appartement te gaan wonen wanneer u erg last hebt van hoogtevrees, maar op het gebied van luxe en exclusiviteit komt de woning helemaal niets tekort. Zorg eerst maar dat u genoeg heeft gespaard om in de buurt te komen van de vraagprijs van € 3.250.000.