Bij volkszangers denk je niet gauw aan luxe, maar daar brengt Frans Duijts verandering in. De van origine André Hazes-imitator is niet enkel en alleen de eigenaar van een McLaren 720S Spider, maar resideert ook al enige poos in weelde in villawijk ‘De Nes’ in het Gelderse Tiel.

Villa van Frans Duijts meerdere keren in de verkoop

Hoewel de zanger het huis al meerdere keren probeerde te verkopen, woont hij er nog steeds. In 2016 zette Duijts het pand voor €1.265.000 in de etalage, maar anderhalf jaar later wist ‘ie ‘m nog steeds niet aan de man te brengen. In 2019 probeerde hij het opnieuw, maar tevergeefs.

In dat jaar kreeg hij het aan de stok met buurtbewoners. Frans zou namelijk bezwaar gemaakt tegen de bouw van een nieuw zwembad waar kinderen in Tiel zwemles zouden krijgen, omdat het de waarde van zijn woning naar beneden zou halen. Hij ontkende de geruchten echter vanaf zijn vakantieadres: “Ik heb geen bezwaar ingediend. Ik ben juist blij met de bouw van het nieuwe zwembad omdat er ook een natuurpark bij komt.”

De lucht lijkt ondertussen geklaard en anno 2022 woont hij er nog steeds met zijn gezin. Hij komt er dan ook niets tekort. De reden dat Frans Duijts en zijn vrouw het in de verkoop gedaan hadden, was dat ze zelf hun droomhuis wilden bouwen. Later vertelde Duijts aan de Story dat ze tot de realisatie kwamen er toch erg fijn te wonen en dat hun dochters eigenlijk het liefst wilden blijven. En daar werd dus naar geluisterd.

De villa van de 42-jarige volkszanger heeft een woonoppervlakte van 240 vierkante meter en staat op een perceel van maar liefst 1.815 vierkante meter. In totaal heeft de villa vijf slaapkamers en een badkamer verdeeld over twee woonlagen, een zolder en een balkon. Volgens de makelaar Woudy van Kessel heeft Duijts door de jaren heen flink verbouwd en is onder meer het sanitair is vernieuwd, de isolatie uitgebreid en de vloeren vervangen.

Zwembad en kroeg

Tot nu toe zijn de voorzieningen relatief standaard allemaal, maar Duijts en zijn gasten kunnen ook gebruik maken van een zwembad, een kapsalon aan huis, een fitnessruimte en gezellige avonden beleven met de inpandige kroeg, die is voorzien van een bar en een biljarttafel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Frans Duijts (@fransduijts.official)