De website van Funda is februari 2001 gelanceerd en eigenlijk alle huizen die er vanaf het begon opgezet zijn, zijn inmiddels al verkocht. Meerdere keren al zelfs. Een woning die er al vroeg bij was staat echter nog steeds te koop. Al 17 jaar om precies te zijn.

Woning op Funda heeft al 17 jaar een verkoopbord in de tuin

Op Funda staat voor ieder wat wils. Veel te besteden? Scroll langs de talloze villa’s. Iets krapper bij kas? Zet de zoekgegevens op kleinschalige appartementen. Gezien de huidige huizenmarkt is het geen lastige opgave om een koper aan te trekken, maar dat geldt blijkbaar niet in alle gevallen.

Deze woonboerderij met 254 m² aan woonoppervlak in Heeswijk-Dinther, in Brabant, behoort tot de uitzonderingen. Het pand bevat een vierkantemeterprijs van slechts € 2.106, maar desondanks wil de verkoop niet vlotten. En dat is nog een understatement. De eigenaar luistert naar de naam John van de Vorstenbosch. En John is niet te spreken over zijn makelaar.

Vraagprijs van de woonboerderij

De makelaar heeft het idee dat John een spelletje speelt, maar wie het ook juist heeft, één ding is zeker: de woning staat ondertussen wel absurd lang op de markt. John wacht vast met smart op een bod rond de vraagprijs van € 535.000.

Het is geen tijdcapsule geworden uit de beginjaren van 2000. Nee, er zijn enkele aanpassingen verricht. Zo is de keuken gemoderniseerd en werd er in 2004 een carport geplaatst. Onder het zadeldak is verder er een nieuwe badkamer gerealiseerd en een natuurstenen vloer in de woonkamer en entree gelegd. Evenals een winkel-/praktijkruimte aanwezig, vier slaapkamers en de mogelijkheid tot uitbreiding is aanwezig.

Alleen de foto van de badkamer ziet er modern uit, maar de rest lijkt gefotografeerd met een klaptelefoon uit het jaar 0. Deze saga zal dus nog wel even voortduren. We verwijzen u alsnog met alle liefde naar de advertentiepagina.