Kris Jenner, onder meer de moeder van Kim Kardashian en Kendall Jenner, verhuisde in 2021 naar een herenhuis van zo’n € 20 miljoen in de Hidden Hills nabij Los Angeles en bezit daarnaast ook nog drie appartementen in Calabasas en een miljoenenvilla in La Quinta, Californië.

Vergeten appartement van Kris Jenner

Echter missen we nóg een vastgoedeigendom. In de eerste aflevering van het twee seizoen van The Kardashians, die gisteren in première ging op Disney Plus, zorgde de moeder en realityster voor verbazing, toen bleek dat ze ‘eigenlijk is vergeten’ dat ze nog een appartement bezit in Beverly Hills.

In de aflevering is te zien hoe de 66-jarige zakenvrouw (met een geschat vermogen van € 175 miljoen) een kijkje neemt in haar appartement in Beverly Hills. Terwijl ze er doorheen loopt zegt ze het volgende: “Ik was een beetje vergeten dat ik dit had. Klinkt belachelijk, is het niet?”

Apparaten wordt gebruikt voor inpakken van kerstcadeaus en het bewaren van champagne

Het is al vaker glashard duidelijk geworden dat de Kardashians compleet buiten de realiteit staan, maar een volledig appartement vergeten, is wel echt next level. Daar doet ze nog een schepje bij op de te vertellen dat de woning dan ook alleen wordt gebruikt voor het inpakken van kerstcadeaus en het bewaren van champagne.

Jenner werd vergezeld door haar dochter Khloe Kardashian (38), die haar moeder bespotte, omdat die zó rijk is dat ze zich haar vastgoedportefeuille niet meer kan herinneren. “Dit is een schattig klein plekje, al zeg ik het zelf”, zegt Kris in gesprek met Khloe. Ze kunnen er beiden wel om lachten en Khloe zegt spottend: “Ik kan niet wachten om rijk genoeg te zijn dat ik vergeet dat ik ergens onroerend goed heb.”

In de koelkast stonden nog een aantal flessen. “In geval van nood”, grapte Kris, terwijl Khloe verwonderd toekeek. Naar eigen zeggen besloot Kris het appartement aan te schaffen zodat ze een plek had in de buurt van haar moeder Mary Jo ‘MJ’ Campbell en neef Cici Bussey, maar blijkbaar voelt ze niet de drang om daar de deur plat te lopen.