Toiletteren kan enorm opluchten, maar het is voor de meesten meer noodzakelijk dan een gewaardeerd uitstapje. Daar moet het Numi 2.0 Toilet verandering in brengen. De hoofdrolspeler in het kleinste kamertje van het Japanse bedrijf Kohler is voorzien van spraakbediening, warmteregeling en Bluetooth-technologie waardoor u het liefst uren wil blijven zitten. “Het meest geavanceerde toilet van Kohler biedt nu gepersonaliseerde instellingen waarmee u elke optie nauwkeurig kunt afstemmen op uw exacte voorkeuren.”

Numi 2.0 van Kohler

De sanitaire troon kan ook muziek afspelen voor een ‘meeslepende ervaring’. Een ander indrukwekkende kenmerk is het bidet met aanpasbare temperatuur, positie en druk. De Numi 2.0 werd in 2019 op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas geïntroduceerd, maar het product is eindelijk voltooid en kost $ 8.625. Echter zien we op de website van Kohler dat de beperkte voorraad er alweer doorheen is.

Wc-brillen bevatten net als de touchscreen van uw mobiele telefoon miljoenen bacteriën, maar gelukkig hoeft u het high-tech toilet niet aan te raken. Het ‘Smart Toilet’, zoals dat zo mooi genoemd wordt, is makkelijker te bedienen met een afstandsbediening en de bril kan automatisch open en dicht. Ook zit er een automatisch ontgeuringssysteem ingebouwd, zodat u niet om de haverklap geursprays moet inslaan.

Verlichting en surround-sound

’s Nachts naar het toilet gaan kan nogal een avontuur zijn, met alle gevolgen van dien, maar gelukkig wordt deze ervaring versoepeld door de LED-verlichting van het Numi 2.0. De verlichting en het surround-sound worden aangepast met behulp van de Kohler Konnect-app. Terwijl Alexa haar weg naar je badkamer vindt, kun je vertrouwen op typische spraakopdrachten voor een complete ervaring.

Numi 2.0

Volgens The Verge is het Kohler Numi 2.0 Smart Toilet van $ 11.500 nu beschikbaar om rechtstreeks te kopen. Vooralsnog is de staat op de website dat het toilet niet meer op voorraad is.