Alweer een tijdje geleden brachten de twee naar buiten dat ze toch wel op zoek zouden gaan naar een ander huis, zeker nu alle kinderen het huis uit zijn. Uiteindelijk hebben ze de knoop doorgehakt en op 26 juli is de woning in Blaricum op Funda terechtgekomen. Volgens de makelaar kan er “zonder enige twijfel over een ‘once-in-a-lifetime-opportunity’ gesproken worden.”

Miljoenenvilla in Blaricum van René Froger met 629 m2 aan woonoppervlakte

Volgens Bekende Buren kocht Froger de villa in 1994 op een veiling tegen een onbekende prijs. Vervolgens liet hij er een hyotheek op vestigern ter waarde van € 4,6 miljoen. Het twee verdiepingen tellende huis (+ zolder en souterrain) heeft in totaal negen kamers, waarvan vijf slaapkamers en vier badkamers.

René Froger

Buitenshuis is er in de riante tuin, aangelegd door bekende tuinman Robert Verlinden, en een kantoorvilla met een keuken en open haard geplaatst. Verdere buitenfaciliteiten zijn het verwarmde buitenzwembad, het tuinhuis, het verwarmde terras en de ‘all weather’ tennisbaan.

Woonoppervlakte van 629 m2

De vrijstaande villa heeft een woonoppervlakte van 629 m2 en is genesteld op een perceel van in totaal 6476 m2. Dat is veel ruimte om te vullen als je maar met z’n tweeën bent en nu de kinderen uit huis zijn, dragen Natasja en René Froger met alle plezier het stokje over aan de volgende potentiële bewoners.

Op de begaande grond van de villa is een aparte trap te vinden die je rechtstreeks naar het souterrain brengt waar niet alleen de  garage is, maar ook een thuisbioscoop en gym met stoombad en sauna.

Vraagprijs op Funda

Het interieur is écht Froger en boven de bank hangt zelfs nog een familiefoto van de BN’ers-familie. Weliswaar geblurd, maar we kunnen ze er zo tussenuit pikken. Het kleurthema is een mix tussen paars en grijs, maar als dat niet uw smaak is, kunnen we dat prima begrijpen.

Er wordt geen verkoopprijs gemeld van het perceel op Koningin Wilhelminalaan 3 te Blaricum, maar ga er maar van uit dat u zonder zo’n € 5 miljoen geen kans maakt. Zie al het beeldmateriaal van de villa van René Froger hier op Funda.