Er gaat niets boven een heerlijk en luxueus diner. Een diner dat ook nog eens in stijl kan worden afgetopt. De in goud vergulde vork van Versace is daar natuurlijk bij uitstek geschikt voor. Hij kost echter wel € 405, maar dan heeft u ook wat.

De gouden vork van Versace

De inspiratie voor de bestekcollectie waartoe deze vork behoort is ontleend aan verschillende oude historische periodes en culturen. De vork bestrijkt een lengte van zo’n 20,5 centimeter.

Het in goud vergulde bestek wordt gekenmerkt door haar kostbare en glanzende oppervlak. Het fijnste en hardste goud wordt door middel van elektrolyse op de bestekstukken verguld. Het bestek dient daardoor specifiek met de hand gewassen te worden, hij kan dus niet in de vaatwasser.

Bestekset Versace

Volgens Versace is het noodzakelijk de vork direct na gebruik te reinigen. Op deze manier blijft de vergulding intact en kan deze niet aangetast worden door etensresten of vloeistoffen. Hardnekkige vlekken dienen met een zachte doek verwijderd te worden. Daarbij mogen overigens een uitsluitend mild schoonmaakmiddel en warm tot heet water bij gebruikt worden. De vork dient hierna goed afgedroogd te worden middels een schone zachte doek. U kunt de vork gewoon in de bestekla leggen, mits u hem wel twee keer per jaar poetst met een voor gouden bestek bestemd reinigingsmiddel.

U kunt de vork middels deze link bestellen.