Deze villa gelegen in het Amerikaanse eiland Puerto Rico voldoet hoogstwaarschijnlijk aan al uw eisen. Met het heerlijke klimaat en de fantastische cultuur is de locatie van deze woning een heus paradijs. De makelaar spreekt dan ook over “een once in a lifetime kans”.

Deze woning is onderdeel van de hotelketen The Ritz Carlton

Volgens zakenblad Forbes hebben diverse “ondernemers en cryptobewuste individuen” hun koffers gepakt om naar Puerto Rico te gaan, voornamelijk vanwege een nieuwe wet waardoor nieuwe inwoners 0% belasting over hun vermogenswinsten hoeven te betalen.

Maar het tropische klimaat en de diverse luxueuze villa’s spelen ongetwijfeld ook een rol. Deze riante villa bevindt zich in het oostelijke deel van de Caraïbische Zee in Puerto Rico. U kunt genieten van een adembenemend uitzicht, want het strand bevindt zich op slechts 50 meter afstand van de woning welke onderdeel is van de hotelketen The Ritz Carlton.

Er er zijn maar twintig huizen te vinden in East Beach en als onderdeel van de deal krijgt de volgende bewoner voor de volle 100% toegang tot talloze privévoorzieningen, waaronder andere twee professionele golfbanen, een fitness- en wellnesscentrum, een riant waterpark en heerlijk eten.

Zwembad Puertp Rico

Foto: Sotheby’s International Realty

Het resort heeft grootse plannen voor uitbreiding, zoals door het toevoegen van een kinderpark, een racketsportcomplex en twee nieuwe restaurants. Een van de restaurants zal onderdeel zijn van een boerderij en zal gebruik maken van verse streekproducten. Maar het beste hebben we voor het laatst bewaard. Er komt namelijk zelfs een kartbaan en paardenstallen.

De woning met een perceel van maar liefst 520 vierkante meter beschikt over vier badkamers, zes badkamers en personeelsverblijven. Elke badkamer is voorzien van een en suite badkamer. Er worden niet één, maar twee slaapkamers gezien als masterbedrooms en deze hebben beiden een eigen buitenterras met een vulkanisch stenen bad en douche.

Het huis heeft hoge plafonds, waardoor de woning nog groter lijkt. Elders bevat het object riante woon- en eetkamers, evenals een entertainmentsruimtes en een waanzinnige gastronomische keuken inclusief een chef-kok. De gehele woning heeft overal marmeren en Caroline stenen vloeren, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Terras Puerto Rico

Foto: Sotheby’s International Realty

Wanneer u de tuin in wandelt, ziet u de overdekte terrassen, het bubbelbad, een buitenkeuken en een riant zwembad. Mocht u zin hebben in een frisse duik, dan kunt u altijd nog naar het strand lopen.

Het prijskaartje

De eigenaar van de villa kocht de woning voor $ 10.000.000, maar voor dit bedrag staat het huis nu absoluut niet te koop. Het huis staat te koop voor een bedrag van maar liefst $ 44.950.000. Een ingrijpende prijsverhoging, maar dat wordt ook deels gebaseerd op de uitbreiding van het resort.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de adembenemende villa dan kunt u hier meer informatie vinden.