Het Russische Instagram-model Daria Radianova houdt van glitter en glamour. Niet alleen haar outfits, maar ook haar wagenpark moeten hier aan voldoen. Meerdere auto’s uit haar verzameling zijn bezaaid met Swarovski-kristallen, waaronder een pikzwarte Rolls-Royce Wraith. Deze werd tijdens de onthulling aangekondigd als “s werelds eerste tweekleurige kristallen auto”.

Schade aan aan Lamborghini Aventador SVJ

Naar verluidt is ze naast haar Rolls-Royce Wraith de eigenaresse van meerdere speciale voertuigen: een Mercedes CLS , Bentley, een Lamborghini Huracan en een Lamborghini Aventador SVJ. Deze laatstgenoemde, bijgenaamd ‘The Panther’, raakte in 2021 beschadigd doordat een andere auto achterop klapte. De eigenaresse trok richting Instagram om de dader op te sporen.”Ik hoop dat karma je eerder in het gezicht slaat dan ik”, schreef ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daria Radionova (@dradionova)

Silver-Back Rolls-Royce Wraith

Enfin, laten we de focus verleggen naar haar Rolls-Royce Wraith, want inmiddels zijn er genoeg woorden vuil gemaakt aan de Lambo. De Wraith is haar favoriete speeltje en kostte haar naar eigen zeggen € 695.000. Tuurlijk is het model zelf peperduur, maar de in totaal miljoen Swarovski-kristallen voegen een flinke schep aan de prijs toe.

“Onder creatieve leiding van Cars In Cloaks, werd Daria’s nieuwe Rolls-Royce met de hand vervaardigd tot werkelijkheid. Meer dan 800 uur lang werden een miljoen kristallen met de hand geplaatst om dit op maat gemaakte ontwerp te creëren. Daarbij creëerden we ’s werelds eerste tweekleurige kristallen auto”, schrijf het autobedrijf verantwoordelijk voor het creëren van de glimmende auto.

In tegenstelling tot de Aventador werd niet het hele exterieur bezaaid met de edelstenen, maar alleen de motorkap. “Ik heb geen woorden om te beschrijven hoe glanzend het is – het was een complete sluiting”, Daria op Instagram weten. De auto werd onthult in aanwezigheid van een grote menigte die zich, op verzoek van Radionova, verzameld hadden in de buurt van luxueuze warenhuis Harrod’s in London. Ook een ‘deskundig filmteam’ van