“Een plek waar dromen mag maar eigenlijk niet meer hoeft”, meent de makelaar van dienst. Hiermee doelt hij op een wit landhuis in Twente op een locatie dat aanvoelt als een landgoed. Geen verrassing met een perceel van maar liefst 89.632 m².

Duurste woning in Twente op Funda

Gelegen aan een prachtige golfbaan, biedt deze luxueuze woning alles wat u nodig heeft en meer. Met een gastenverblijf, een tennisbaan, een wijnkelder en een ruime vijver met een betoverend terras, zult u zich hier onmiddellijk thuis voelen. Kijk alleen al naar die riante woonkamer – in 2016 uitgebreid en compleet vernieuwd – en de strak afgewerkte keuken.

Landhuis in Twente-03

Privacy is gegarandeerd in dit schitterende witte landhuis, verborgen in de bossen. Bij thuiskomst opent de poort automatisch en wacht aan het einde van de oprijlaan een vorstelijk, rond voorplein op u. De entree verwelkomt u met warmte en gastvrijheid, terwijl de toren en het in het oog springende dak een charmant contrast vormen met andere Twentse landhuizen.

Twente

Ultiem comfort staat centraal in een woning in deze prijsklasse. Het interieur is voorzien is van alle denkbare gemakken en state-of-the-art domotica en oogt zeer kleurrijk en karakteristiek. Onder het uit leistenen opgetrokken dak treffen we 405 m² woonoppervlak aan met 13 kamers, waaronder drie slaapkamers.

Elektrisch bedienbaar zwembad

Het zwembad is uitgerust met een elektrisch bedienbare, inklapbare glazen kap, waardoor u zelfs in de winter van het zwembad kunt genieten. Vloerverwarming en luxe slaapsuites op de eerste verdieping met airconditioning zorgen voor het ultieme comfort. Geluid en temperatuur worden automatisch geregeld en er zijn uitgebreide veiligheidsvoorzieningen om u te allen tijde een gevoel van geborgenheid te geven.

Voor een perfecte dag hoeft u het huis nauwelijks te verlaten en ook paarden- en golfliefhebbers komen aan hun trekken. Het perceel grenst namelijk aan een golfbaan met 9 holes en heeft alle voorzieningen om paarden te houden.

Lunchen kan op een van de terrassen onder de veranda, terwijl de professionele keuken is uitgerust voor culinaire hoogstandjes. ’s Middags kunt u werken of klussen als u dat wilt. Het terras bij het zwembad geldt als een ontmoetingsplek, waar ook een buitenbar, buitenkeuken en open haard te vinden zijn. Dé locatie om samen te komen met amices en familie.

Naast het waanzinnige hoofdverblijf vindt de toekomstige bewoner op het perceel van 89.632 m² een tennisbaan en een gastenverblijf met openslaande deuren. “Omdat die deuren zo typerend zijn voor de uitstraling van het huis, hebben we ze bewust laten zitten”, aldus de huidige eigenaren.

Eerder deze week werd de advertentie van de woning op Funda geplaatst. Met een vraagprijs van € 3.850.000, ofwel € 9.506 per vierkante meter, is het met gemak de duurste woning in de hele regio Twente.

Twente