Waddenring 26. Hier staat een spectaculair pand dat opvalt in zijn prachtige omgeving. Gelegen aan de begeerde straat in Barendrecht, biedt dit weelderige huis een oase van rust, verfijning en luxe. Het object is gesitueerd op het wooneiland ‘Gaatkensplas’ en wordt alsmede omringd door water.

Watervilla in Barendrecht

Het pand is onder architectuur gebouwd (2002) en kenmerkt zich door de ruimte, het lichtinval en het water. Stap binnen in een harmonieuze omgeving waar moderne architectuur en tijdloos design samenkomen. Elk aspect van deze woning is zorgvuldig ontworpen om een verfijnde levensstijl te bieden aan degenen die niets minder dan het beste verwachten.

Watervilla op Funda-01

Het interieur van deze woning is een meesterwerk op zich. De ruime woonkamer, met zijn hoge plafonds en overvloedige natuurlijke lichtinval, creëert een gevoel van openheid en welzijn. De eigentijdse inrichting, met hoogwaardige materialen en luxueuze afwerkingen, belichaamt elegantie en verfijning.

Voor degenen die graag koken, is de gastronomische keuken een droom die uitkomt. Uitgerust met state-of-the-art apparatuur en afgewerkt met prachtige marmeren werkbladen, biedt deze keuken alles wat u nodig heeft om uw culinaire vaardigheden te verfijnen. Het is de perfecte plek om indruk te maken op uw gasten of gewoon te genieten van een intiem diner voor twee.

Watervilla op Funda-05

De weelderige slaapkamers (in totaal zijn het er drie) zijn ontworpen om een serene ambiance te creëren, met zachte kleuren en hoogwaardige stoffering en golvende vormen. De master bedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning en bevat een eigen walk-in closet en een ensuite badkamer. Over de badkamers gesproken. Die zijn voorzien van luxueuze voorzieningen, waaronder een inloopdouche en een vrijstaand bad.

Royale tuin aan het water met schitterend terras

Openslaande deuren in de woonkamer bieden toegang tot de royale tuin. De met zorg aangelegde tuin biedt een oase van groen en rust, perfect om te ontspannen of om gasten te vermaken. Een ruim terras, compleet met comfortabele zitplaatsen en een buitenkeuken maken de vooraanstaande woonervaring compleet.

De watervilla staat in de etalage bij At Home Makelaardij en heeft een vraagprijs van € 1.425.000.

Funda Watervilla op Funda-02