Hoewel deze villa (Villa Maarsen) in de Amsterdamse Rijnbuurt, vlakbij de Amstel, in april van dit jaar een half miljoen in vraagprijs is gedaald, is het pand momenteel op Funda het op drie na duurste vastgoed-object in Amsterdam. De stadsvilla moet maar liefst € 6.480.000 opleveren, € 470.000 minder dan de oorspronkelijke vraagprijs.

Villa Maarsen te Amsterdam

Deze gracieuze residentie aan de Zuidelijke Wandelweg 35 biedt een weelderige levensstijl en voldoet aan alle eisen van zelfs de meest veeleisende miljonair. Zodra u deze majestueuze woning van 538 m² betreedt, wordt u onmiddellijk ondergedompeld in een wereld van verfijning, strakheid en . De grandeur van het klassieke herenhuisontwerp wordt gecombineerd met eigentijdse elementen, wat resulteert in een perfecte harmonie tussen het het nu en toen. Zo is er zelfs een bedstede in een van de zeven slaapkamers aanwezig.

Hoogwaardige materialen, prachtige houten vloeren en weelderige stoffering vormen de basis van de interieurs, terwijl grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht dat de ruimtes verlicht en een gevoel van sereniteit creëert. De boventoon wordt binnenhuis gevoerd door een oogverblindende hoeveelheid aan wit, met de blauwe keuken – met granieten bladen – als uitzondering.

Villa Maarsen (Amsterdam)-02

De ruime woonkamer, met zijn elegantie en tijdloze charme, is perfect geschikt voor het ontvangen van gasten of voor ontspannen avonden met dierbaren.  De aangrenzende eetkamer mogen we ook niet buiten beschouwing laten, met een sfeervolle ambiance die uitnodigt tot uitgebreide diners en intieme bijeenkomsten. De keuken is een culinaire droom die is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende ruimte voor zowel de gepassioneerde chef-kok als de enthousiaste fijnproever.

De weelderige hoofdslaapkamer straalt een gevoel van rust en sereniteit uit, met zijn weelderige tapijten, smaakvolle inrichting, een eigen en-suite badkamer en een ruim balkon voor de eigenaar.

Betoverende buitenruimte

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van deze woning, is de betoverende buitenruimte. Een weelderige, verzorgde tuin omringt het pand en biedt een oase van rust en schoonheid in het hart van de stad. Het perfect onderhouden gazon komt tot leven door kleurrijke bloemen en planten, wat het het ideale decor vormt voor ontspanning in de buitenlucht, het organiseren van tuinfeesten en het koesteren van schaarse zonnige dagen.

€ 6.480.000 en u kunt ermee doen wat u zelf wilt. Belangstellenden kunnen een bezichtiging inplannen bij makelarij Broersma Wonen.