Black Friday is voor de Nederlandse shopaholic misschien wel de meest stressvolle dag van het jaar. Op deze jaarlijkse vrijdag in november vliegen de kortingen u om de oren. Naar welk product u ook op zoek bent, grote kans dat deze op Black Friday met een significante korting wordt aangeboden. Zo zijn er ook genoeg opties voor de fervente muziekliefhebbers. Wij zetten de vijf beste Black Friday-deals wat betreft audioproducten voor u op een rij.

1. Bowers & Wilkins 600-series S3: een ongeëvenaarde geluidservaring in uw woonkamer

We trappen deze Black Friday-actie af met de Bowers & Wilkins 600-series S3 speakers. Bij het kijken van televisie of het luisteren naar uw favoriete muziek is goed geluid een ongelooflijk belangrijke factor wat betreft empathie en beleving. De Bowers & Wilkins 603 S3 speakers nemen u mee op een ware muzikale reis die zijn weerga niet kent. Deze massieve geluidspatsers tillen uw beleving en geluid naar een nieuw niveau, een ervaring die u aan het eind van de avond telkens weer opnieuw verbaast. De speakers kosten normaal bijna € 1.000, maar worden nu via Correct voor de helft minder aangeboden. Sla uw slag.

Bowers & Wilkins 600-series S3

Bowers & Wilkins 600-series S3

2. Marantz Model 50: geluidsversterker belichaamt het belang van goed geluid

Voor de audioliefhebber is de Marantz Model 50 een onmisbaar onderdeel van de set-up. De Marantz Model 50 is een geïntegreerde versterker met een volledig analoog ontwerp. Iets wat voorop stond bij Marantz, want zo wordt u nooit meer geteisterd door eventuele digitale verstoringen. Met de zes analoge ingangen, waaronder geüpgradede cd- en phono-ingangen en de bijbehorende dubbele vermogensversterker kan de Marantz Model 50 iedere zware luidspreker aan, en wordt u meegezogen in een gedetailleerde audioreis waarvan u het bestaan nog niet wist. De Marantz Model 50 is via deze link te bestellen.

Marantz Model 50

Marantz Model 50

3. Marantz CD 50 N: hoogwaardige CD-speler zorgt voor kraakhelder geluid bij alle audiovormen

Eentje die ook niet mag ontbreken in onze lijst is de Marantz CD 50 N. Deze hoogwaardige compact disc-speler biedt geschikte ondersteuning voor een breed scala aan digitale muziekbronnen, en zorgen voor een kraakhelder en bovenal gedetailleerd geluid bij alle vormen van audio. Middels de aanwezigheid van meerdere digitale ingangen en netwerktoegang via WiFi ondersteunt de disc-speler alle digitale audioverbindingen. Het is ook mogelijk om uw device te aan te sluiten middels Bluetooth, Spotify Connect en AirPlay en zelfs HDMI. Een absolute must-have als u het leven wilt verrijken met de proporties aan geluid, in welke vorm dan ook. Bestel hem via deze link.

Marantz CD 50n

Marantz CD 50 N

4. Denon PerL

Als u op zoek naar bent naar de allerbeste oortjes, slaagt u met de Denon PerL oordopjes gegarandeerd. Al sinds honderdtien jaar is het toonaangevende van oorsprong Japanse bedrijf bezig om zich te roeren in de wondere wereld van de audio. Die innovatie die meer dan een eeuw heeft bestreken is goed terug te zien in dit absolute meesterwerk, dat garant staat voor kraakhelder geluid, een goede bas en bovenal de kans om het geluid zo af te stellen dat deze perfect past bij jouw wensen en voorkeuren. Hij wordt ook nog eens met een fikse korting aangeboden: € 133 in plaats van € 200. Bestel ze via deze link.

Denon PerL

Denon PerL

5. Philips TAB8905 – Soundbar

Last but not least, de Philips TAB8905 soundbar. Met deze Philips-soundbar brengt u uw geluidservaring naar een nieuw niveau. Deze krachtige draadloze subwoofer zorgt voor een extra diepe bas en een ongeëvenaard geluid. De draadloze bij de soundbar inbegrepen subwoofer maakt elke explosie en elke beat intenser. Voor muziek kunt u met Spotify Connect de topkwaliteit van Spotify streamen via WiFi, wat zorgt voor een ongekende experiëntie. De Philips TAB8905 wordt in het kader van Black Friday ook nog eens met korting aangeboden: van de gebruikelijke € 400, naar € 243. U kunt hem middels deze link bestellen.

Philips TAB8905

Philips TAB8905