De lijn van Santoni voor AMG wordt verrijkt door het voorstel van twee nieuwe modellen geïnspireerd door de uitstekende en retro stijl van de Mercedes-AMG G63. Enkellaars en rugzak, twee klassiekers van de sportkleding voor mannen, zijn nu herzien in een moderne en high-tech manier.

De iconische G63 vestigt zich met vastberadenheid in het cross-country-segment, wat neerkomt op een tijdloze klassieker voor de echte fans. Een off-road die een afspiegeling is van de hoogste AMG normen op het gebied van prestaties en high-tech oplossingen, maar over de hele wereld gekozen door ontwerpers en stijlvolle mensen voor zijn aantrekkelijk design en een vintage gevoel. Santoni interpreteert de ziel van de G63 volledig bij het uitbrengen van de nieuwe voorstellen van zowel sportieve lijnen als een dagelijkse en stedelijke stijl.

De lederen enkellaars G63 wordt voorgesteld in een totaal zwarte versie, met rug detail van een geasfalteerde effect. De hals is gemaakt van een zachte stretch stof voor de totale comfort. De dubbele welt en EVA zool maken het compact en flexibel, geschikt voor alle off-road omstandigheden.

Screen Shot 2016-01-13 at 16.27.16

Voor de rugzak, koos Santoni een asfalt grijze tint, met de hand gekleurd volgens de gerenommeerde Santoni techniek. Het ontwerp is schoon en geometrisch. De technische kenmerken maken het gemakkelijk te hanteren en geschikt voor verschillende toepassingen: het voorvak maakt een slim en praktisch gebruik, de afneembare schouderriem biedt flexibiliteit en past zich aan elke situatie.

De G63-logo in reliëf op beide producten bezegelen wederom het partnerschap tussen deze twee fantastische merken.

Voor meer informatie bezoek je de site van Santoni voor AMG