Met zijn volledig zwarte romp, vierkant tellers en super-ruige riem, bevestigt de beroemde Breitling Chronomat zijn prestatie-gedreven missie met een nieuw model met wederom een krachtige en originele stijl. De hele geest van de luchtvaart op de pols.

De Chronomat is altijd uniek geweest in termen van zijn ongeëvenaarde prestaties en zijn bij uitstek mannelijke technische look. Het horloge is nu meer uniek dan ooit met de lancering van de Chronomat 44 Blacksteel, omdat deze nieuwe versie van Breitling’s vlaggenschip model zichzelf opnieuw uitvindt als een instrument voor professionals. De stalen behuizing onderscheidt zich door zijn hoge weerstand koolstof-gebaseerde zwarte behandeling. De unidirectionele draaibare ring bevat zwart rubber-
ingelegde cijfers en een grote verlichte stip die het tellen van een vlucht- of duiktijden vergemakkelijkt. De eveneens zwarte wijzerplaat die in lijn is met de grote traditie van Breitling piloot horloges valt op door zijn drie vierkante tellers en zijn rode accenten doen denken aan instrumentele panelen uit een vliegtuig.

De exclusieve band van deze chronograaf combineert een buitenkant van antraciet high-tech materiaal van militaire stijl met een rubberen bekleding aan de binnenkant wat een uitstekende comfort garandeert. De techniek van dit model garandeert stevigheid en ergonomie, uitgerust met drukknoppen en waterbestendig tot 200 meter, onderscheidt het horloge zich door zijn uitzonderlijke motor: ‘Manufacture Breitling Caliber 01 selfwinding’ chronograaf uurwerk, aangedreven door een zwart oscillerend gewicht zichtbaar door de transparante achterkant van de kast. Een toonbeeld van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, chronometer-gecertificeerd door de COSC (Swiss Official Chronometer Testing Institute). Chronomat 44 Blacksteel: een geheel nieuwe kijk op de door ’s werelds grootste aerobatics teams opgenomen horloge.

Kijk op de site van Breitling voor alle details over het horloge.