Marie-Stella-Maris is een lifestyle merk gevestigd in Amsterdam dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Door de verkoop van heerlijke natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten ze zich in voor het goede doel door bij de verkoop van elk product een vast bedrag bij te dragen om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.

Verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris

De collectie van Marie-Stella-Maris is vooral gericht op hydratatie, voeding en herstelling van de huid. Het merk biedt ook meerdere huisparfums aan voor een unieke geurbeleving in huis. Zoals een verfrissende linnen water en de best-seller aromatische room spray. Niet alleen ruiken de producten lekker, ook de verpakkingen van het merk zijn gaaf en modeues vormgegeven. Dit is geen toeval, de oprichter van Marie-Stella-Maris is namelijk de oud creatief directeur van Scotch & Soda, Patrick Munsters. Na een carrière in de mode-industrie had hij de visie om mensen te motiveren bewuster en socialer te consumeren.

Zo ontstond het merk Marie-Stella-Maris, waarbij zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. De verzorgingsproducten bestaan uit 90 tot 100% natuurlijke ingrediënten. Dit is beter voor de natuur, en beter voor je huid. Zo gebruiken de verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris natuurlijke botanische ingrediënten zoals: sheaboter, cacaoboter, jojobaolie, zoete amandelolie & kokosolie.

“Alle producten zijn dermatologisch getest. En natuurlijk testen wij onze ingrediënten of producten niet op dieren. Ook zijn alle producten vrij van: parabenen, siliconen, lauryl sulfaat, kunstmatige kleur- en geurstoffen, petrochemische chemicaliën, glycolen, TEA en DEA.”

‘Care for Water’ – Dit is hoe jouw aankoop bijdraagt aan schoon drinkwater in drie stappen.

1. Jij koopt & draagt bij

Voor elk Marie-Stella-Maris product dat jij koopt, komt er een vast bedrag ten goede van schoon drinkwater projecten. Bij onze verzorgingsproducten geldt een bijdrage van 1 euro per product.

2. Wij berekenen & doneren

Elke maand berekenen wij zorgvuldig de totale bijdrage van alle producten die zijn verkocht. Dit bedrag wordt direct gestort op de Marie-Stella-Maris Foundation.

3. Samen maken wij het verschil

Dankzij jouw bijdrage, samen met die van anderen maken wij het verschil. Met de 7 ondersteunde schoon drinkwater projecten helpen we gezamenlijk al meer dan 12.950 mensen aan toegang tot schoon drinkwater. Alle verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris zijn 24/7 verkrijgbaar in de online shop, en in de absoluut prachtige Flagship store in Amsterdam waar je absoluut een keertje langs zult willen gaan. Zoals je op de afbeelding hiernaast kan zien.

MSM_ARCHIVES6

Marie-Stella-Maris

Flagship Store
Keizersgracht 3571016 EJ Amsterdam
T: +31 (0) 85 273 28 45