Diamanten, rozen en chocola zijn natuurlijk erg romantisch tijdens Valentijnsdag, maar niks blijft zo speciaal als samen ertussen uit te gaan en mooie herinneringen te creëren met je Valentijn. Daarom hebben we hier een lijstje van de 5 meest romantische vakantiebestemmingen samengesteld waar je samen met je geliefde in een heerlijk luxueus hotel kan verblijven. Verwen elkaar met een privé chocolade proeverij bij ‘The Plaza’ in New York, een spa behandeling met diamanten-stof in ‘Hotel Arts’ in Barcelona of een bezoek aan de meest romantische stad ooit: Parijs. Elk van deze hotels biedt een luxueus pakket voor het Valentijnsweekend, waarmee je de romantiek ten goede zult doen samen met je geliefde.

 

01

Hotel Arts, Barcelona

Ontdek een luxe hotel aan de Middellandse Zee in een van Europa’s meest dynamische steden. Een zalig toevluchtsoord, cultureel centrum en ‘fine dining’ bestemming ineen. Een plek waar uitzonderlijke service standaard is, en elke gast is zich als deel van de familie voelt.
Zie de website voor meer informatie.

 

02The Plaza, New York

Het Plaza Hotel biedt 282 karakteristieke kamers, waaronder 102 suites. Van de luxueuze inrichting tot de onberispelijke witte handschoen service, The Plaza is een buitengewoon Midtown Manhattan hotel dat ongelimiteerde verwennerij biedt.
Zie de website voor meer informatie.

 

03

La Réserve, Parijs

De subtiele luxe van geraffineerde eenvoud, overzichtelijk en pretentieloos. Ervaar een geruststellend gevoel van privacy, de luxe van een attent en discreet personeel. Hier vindt u weg van huis toch een thuis, waar excellence zowel een roeping en een belofte is aan hen, die een waardering voor een andere manier van leven delen.
Zie de website voor meer informatie.

 

04

Royal Mansour, Marrakech

In het hart van één van ’s werelds meest fascinerende steden, verwelkomt het Royal Mansour Marrakech u met verwondering, luxe en ongeëvenaarde dienstverlening. ‘The Royal Mansour Marrakech’ werd geboren uit een visie om een spectaculaire meesterwerk te creëren welke de eisen van de hedendaagse veeleisende reiziger overschrijd, als gevolg van de ware essentie van de Marokkaanse traditie.
Zie de website voor meer informatie.

 

05

Mandarin Oriental, Parijs

Liggend aan de Rue Saint-Honoré en op steenworp afstand van het Place Vendôme, een van de meest stijlvolle wijken in de wereld, lige Mandarin Oriental op een heerlijk chique locatie. Het vijf-sterren hotel te midden van haute couture en op slechts een steenworp afstand van het Louvre, is de belichaming van de elegante luxe.
Zie de website voor meer informatie.