Wij bij Pure Luxe zijn fan van Ribbon, daarom zijn we ook altijd blij wanneer ze met een nieuw model komen. We stonden te (water)trappelen met de aankondiging van de Ribbon R27. Waarbij het doel van Ribbon is om de liefhebbers een boot van hun dromen te geven, een boot die leuk is  om te gebruiken als een dagelijkse boot, terwijl deze nog steeds praktisch is als een tender. Een ‘must-have’ boot met unieke styling en design keuzes voor het besturen op meren en de zee. Eens een droom, nu is er de Ribbon R27. Aangedreven door één, maar genoten door zeven. De Ribbon R27 heeft ruimte voor zeven volwassenen om te worden vervoerd in een luxe omgeving met het hoogste niveau van verfijning. 

Een interieur van uitzonderlijke kwaliteit betekent reizen in puur comfort. Het is een boot gekleed in de fijnste materialen. Silverguard lederwaren, in harmonie met carbon detaillering, een omgeving waar elk detail speciaal is ontworpen om luxe te creëren. Styling van het exterieur wordt geëvenaard door de  materialen in het interieur, met de hand gemaakt is dit een afwerking die nooit eerder is gezien op een boot van deze omvang. De Ribbon R27 is prachtig afgewerkt en prachtig persoonlijk.

Ribbon R27 - 11

Een unieke cockpit

Als een tender met open dak, mijn de grenzen van het interieur en exterieur samengevoegd en is de cockpit van de Ribbon R27 vanaf het begin een integraal onderdeel van het concept. Het design team wilde een lichtgewicht, lounge-omgeving en is geïnspireerd door de moderne luchtvaart om een slank dashboard te ontwerpen met luxe Ribbon DNA cockpit zitplaatsen. Verdere designelementen kwamen uit het thema van de vliegtuigbouw, die aanleiding gaven tot complexe interieur en dynamische vleugel vormen.

Lichtgewicht constructie

Door gebruik te maken van een volledig vacuüm geïnjecteerd composiet constructie, wordt Ribbon’s compromisloze benadering van de vaar-kwaliteit gemanifesteerd in een revolutionair ontwerp van de scheepsromp, waarin unieke lijnen en een diepe verticale boog zichtbaar zijn. Dit ontwerp maakt het mogelijk voor de romp om de golven te doorboren, wat resulteert in een uitzonderlijk vlotte rit zelfs in onrustige wateren. Ribbon Yachts bewijst haar expertise wederom met het ontwerp van dit lichtgewicht constructie.

Ribbon R27 - 01

De perfecte ruimte voor ontspanning en entertainment

Om uw wensen voor ontspanning en entertainment waar te maken, kan de Ribbon R27 worden gepersonaliseerd met extra functies, zoals een Hi-Fi-audiosysteem om naar je eigen playlists te luisteren met geluid van hoge kwaliteit, een tafel, Bimini, koelunit, waterskie paal, toilet , handdouche, LED onderwaterverlichting en indirecte cockpit verlichting en een boegschroef.

In het hart van het Ribbon R27

Lint R27 is uitgerust met een Mercury motor en een Mercury Bravo hekdrive. Als alternatief kunt u kiezen voor een Rolls-Royce Kamewa waterjet. Beide aandrijvingen leveren een state-of-the-art eenvoudig docking en wendbaarheid met zeer krappe draaicirkels en super fijne controle, wat de Ribbon R27 ideaal als een tander voor grote jachten maakt.

Ribbon R27 - 09

Voor meer informatie en de specificaties van de boot bekijk je de website van Ribbon Yachts.