Het Persol Steve McQueen montuur is één van de meest iconische brillen. Deze klassieker onder de zonnebrillen is al meer dan 50 jaar een must have voor iedere man. Het model is vernoemd naar de acteur, Steve McQueen, die de deur niet uitging zonder een Persol zonnebril op zijn neus. Stoer en een tikje rebels, deze bril is een weerspiegeling van zijn legendarische gevoel voor stijl.

Persol staat voor Italiaans vakmanschap en oog voor detail. In de Steve McQueen komen deze kenmerken samen. De bril straalt Italiaans vintage design, vakmanschap en kwaliteit uit, die de drager ervan net dat beetje extra stijl geven.

PO649 – VINTAGE CELEBRATION

De onbetwiste icoon, gemaakt in 1957, heeft een gedurfde make-over ondergaan in de nieuwe Vintage Celebration collectie. Deze collectie kenmerkt zich door de verschillende speelse kleurencombinaties. De brillen worden in een luxe etui geleverd die net als de bril, een compact formaat hebben en dus makkelijk overal mee naar toe te nemen zijn. Verkrijgbaar vanaf €202,-

PO9649 – VINTAGE CELEBRATION

Dit model is de gestroomlijnde versie van het legendarische Persol 649 model. De detaillering van het origineel wordt uitmuntend weergegeven in deze 2.0 versie. Een perfecte balans tussen stijl en comfort. De PO9649 is verkrijgbaar als zonnebril en als correctie montuur. De zonnebril is verkrijgbaar vanaf €202,- en het correctie montuur is verkrijgbaar vanaf €211,-.

PO9714 – KING OF COOL

Steve McQueen droeg de PO714 in The Thomas Crown Affair en sindsdien is dit model een van de meest iconische zonnebrillen. De blauwe lens, favoriet van Steve McQueen, is weer terug in de collectie. De blauwe lenzen zijn van hoogwaardig kristal om het gewicht laag te houden voor extra comfort en het beste zicht te realiseren. Ook is er een anti-reflectielaag toegevoegd op de glazen om verblinding te verminderen. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor Persol!

De bril is foldable, d.m.v. een bijzonder scharnier die sluit in tegengestelde richting en is verkrijgbaar in vijf modieuze kleuren. De brillen worden in een luxe etui geleverd die net als de bril een compact formaat hebben en dus makkelijk overal mee naar toe te nemen zijn.

Verkrijgbaar vanaf €191,-.

 

Deze originele Steve McQueen collectie is exclusief verkrijgbaar bij een select aantal Persol dealers.

Ga naar de website van Persol voor meer informatie.